Entri Terbaru

Kemana Yaya menghilang??

  
Hamboi..
satu hari suntuk Yaya menghilangkan diri..
kemana la cik Yaya pergi ni..
huhu..
Yaya menculikkan diri bersama sepupu kejap sementara dia balik kampung..
nanti dia sambung sem dah tak jumpa lama pulak..
so ambil la kesempatan sambil tu dapat mengeratkan hubungan silaturrahim kan?
kami pergi melihat sesuatu..

~sesuatu yang tak disangka..~
hehe..lagu sat..

 
 AFTER EARTH!!!! 

mula-mula pening jugak nak tengok cerita ape sebab bila nak tengok cerita pee-mak

 

aleh2 dia start pukul 4 la..
kitorang dan sampai pkol 1.15 pm..
jadi kitorg decide tengok cerita after earth..

best jugak ceritanya..
cerita mengisahkan seorang anak atau kadet yang mahu menjadi ranjer tapi tak lulus sampailah mom dia suruh ayah dia yang merupakan seorang yang terhormat mengajak dia pergi ke suatu tempat untuk hantar ursa yang pernah membunuh kakaknya..
dari seorang yang mudah gelabah, cepat bertindak mengikut perasaan akhirnya dia berjaya buktikan dia mampu lakukan..
jom la tengok..
tak rugi tau..huhu..

then lepas habis kitorang pun pergi la jalan-jalan ke tesco sekali mengisi perut yang tidak la lapar sangat sebenarnya..
then pulang..
penat punya pasal baring la..sampai tak sedar tertidur..
lepas dapat satu call, terus celik mata ni..baru la cik Yaya mengupdate entri..huhu..
itu sajalah aktiviti untuk hari ini..
korang pulak buat ape?



7 comments:

  1. hehehehehe..patutlah senyap je yer?

    ReplyDelete
  2. hahaha....jejalan anak dara orang rupanya...santai betol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..menghilangkan bosan dok terperap kat umah..huhu

      Delete
  3. akak pun semalam seharian di rumah kakak akak.. temankan anak buah pergi ke PWTC dan Times Square, pergi pula naik train dan bas, nak kena berjalan kaki.. akak tak suka memandu kalau ke KL sebab selalu sesat, tu guna public transport.. tapi kena menapak la pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..syok la gitu..
      sekali sekala kita bersenam kan..

      Delete
  4. dah lama tak tengok movie..last beberapa bulan yang lalu..hehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...