Entri Terbaru

Kenapa Yaya malas komen

 
Assalamualaikum dan selamat petang..
Alhamdulillah masih menapak di bumi Allah..
syukur dipanjatkan ke hadrat Ilahi yang tak henti memberi kasih -Nya dalam sedar dan terlena.

Ni nak story kenapa Yaya malas sangat nak komen dekat blog orang..(suke2 je ko kan)..
mungkin bukan Yaya sorang je..mungkin awak semua pun sama kan macam Yaya..hehe..

Gambar kat atas tu..
itulah punca kemalasan datang melanda..
Word vertification..
nak kene buktikan yang kita ni bukan robot la bagai..hehe
nak kene taip pulak bende yang keluar tuh..
kalau nampak tak pe..
ni buatnya rabun dan masa tu pulak speck hilang tah kemana dicampurkan malas beributkan geram..
geram la sebab asyik salah je taip ayatnya..
last2 jalan yang mudah p tekan pangkah kat hujung nun sana..

itulah punca kemalasan Yaya..
kalau datang mood rajinnya memang baik la bagi komen kan.huhu ^_^
korang pulak macam mana?
sama tak macam Yaya?
hehe


24 comments:

  1. Betul! Kat chatbox pun ada gak kdg2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?
      nasib bvaik tak pernah jumpa lagi..kalau tak langsung tamau komen..hehe

      Delete
  2. btul! mai pn mmg xberkenan word verification tu...leceh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      tak berkenan langsung reject..hehe

      Delete
  3. isk isk memang meloyakan tekak..hahaha...cik akak isi robot tu...memang tak tepat je...berkali2 baru dapat....huhu

    ReplyDelete
  4. ye..memang susah kalau ada macam ni..kathy pn malas nak komen..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  5. sangat betul ,, acik pon sangat tak suka

    ReplyDelete
  6. btul2,tp tkleh slhkan dorg jgk,sb myb dorg msih bru dlm dunia blog ni,n dorg tktau pape

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin..sebab dulu yaya pun macamtu..bila ada yang tegur terus buang

      Delete
  7. hehe..kdg2 akk pun bls bila ada bnde tu..:)

    ReplyDelete
  8. hahaha, samalah kita. kalau ada benda tu memang sangat malas untuk comment.

    ReplyDelete
  9. sama la..melambatkan je ..benci pun ada bila nak komen..senang2 xkomen lgsung :)

    ReplyDelete
  10. yana pown xsuka. . kdg2 huruf entah ape2 . . bila salah words tue kna tulis lain,,buang masa jew

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul tu..
      kadang2 keluar huruf pelik2..buat pening je.

      Delete
  11. akak pun tak suka juga, kebanyakannya newbie.. ada la dua tiga orang akak tegur secara baik dan mereka dah buang.. dalam tak suka tu, akak tetap komen la juga sebab dia dah susah payah datang blog akak dan tiba-tiba rasa ada idea nak ulas pasal entri dia.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la dia terima..
      membalas budi kan kak.. ^_^

      Delete
  12. seyes aku cakap, aku paling fobia nampak benda diatas tu, kompom terus padam.

    ReplyDelete
  13. yesss..boto tuu yaya..akak pon nyampah nak komen klu jadi camtu...cantekk jeeee kita menulis komen, skali nak publish, kuaq kotak tuhh...raso cam nak geget² pc pon ado haa...moral of the story, sila remove kotak tuh naaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      bahaya tu sampai nak geget pc tu..
      kuat beno gg akak...hehe

      Delete
  14. Yea adk yaya mmg sussah la klau ade bnde ni yg mnghalang daripad kire memberi komen pada blog itu ... sunggah mengakitkan nk taip2 sampai betulkan ..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...