Entri Terbaru

Pemenang Mei topap giveaway by cik Yaya

 
sorry korang yang join sebab hari ni baru Yaya boleh update..
line still cari pasal..
Yaya paksekan jugak la..
sian pulak korang menunggu lama kan..
ok kali ni Yaya guna random.org pulak..
tak pernah cuba jadi gatal la pulak nak guna..
mari kita tengok siapa yang kenaaaaa.. ^__^
pemenang harus menghantar pesanan seperti :

saya pemenang mei topap giveaway by cik yaya rm 5 dan no hp korang beserta line y korang pakai (mxs, digi, celcom) ok..

cek no korang di SINI

topap x5 by cik yaya..
pemenang sila pm yaya dekat 017-6893976 ye sbb yaya tak nak line yang slow buat yaya susah nak dapat msj korang..


topap x 4 by Atie Eryati
pm SINI



topap x4 by Cik Akak
pm SINI 



topap x3 by setia smile
pm SINI 



topap x3 by kimi jamai
pm SINI 




topap x2 by kakikerja
pm SINI


topap x2 by Nick
pm SINI



topap x2 by muslimah collection
pm SINI 


topap x2 by therosputih
pm SINI 



topap x2 by Muffins Jue
pm SINI 


topap x2 by Nur Baiyah
pm SINI


topap by Syahirah
pm SINI 


topap by Ez Bil
pm yaya 017-6893976


topap by Mimi Nasir
pm SINI 


topap by Elsa Mayra
pm SINI


topap by Siti Zawiah
pm SINI


tahniah kepada pemenang dan terima kasih kepada semua para sponsor dan blogger yang sudi join ^_^



7 comments:

  1. taniah semua...by yg uder fizi sila contec fizi kat fb ye..:D

    ReplyDelete
  2. saya pemenang topap x 4 by Atie Eryati..saya dah pm dia tapi dia langsung tak bg respond .. dah lama sangat dah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila pm dekat fb Yaya ok..nanti Yaya bg tahu dia..tq..

      Delete
    2. cik farah... maaf yer..sblm ni ada dua org yg calim dan bru seorg yg sy topup. sy cuma nak pastikan betul atau tidak ada like page sy spt yg tertera pada giveaway. okey...sy x pasti smada cik farah yg mesej sy d fb atau tdk..sy dah carik balik semua mesej dlm inbox tp x jumpa ..hanya seorang tu aje yg sy jumpa dan sudah d topupkan..maaf atas kelewatan.

      Delete
  3. Tahniah semua :) selamat hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...