Entri Terbaru

Penghargaan untuk blogger KATHY

  
 

 Hai korang..Yaya datang lagi bawak entri khas didatangkan untuk menghargai seorang blogger yang banyak membantu Yaya..bukan nak kata korang yang lain tak ada membantu..tapi blogger ni sudah banyak layan karenah Yaya ni..nanti Yaya review blog korang pulak k..

Bila tengok header ni pasti ada sesetengah blogger kenal pemilik blog ini kan? ye tak cik akak +Nao Mei ..hehe..saja dok mention nama cik akak sebab cik akak pun ramah tamah jugak dengan blogger yang Yaya maksudkan ni..

Blogger ni lebih tua daripada Yaya dan tentulah penghormatan harus diberikan kepadanya..
Tapi bila Yaya panggil Kathy, korang jangan cakap Yaya ni kurang ajar pulak sebab ada sejarah tentang nama Kathy ni.. korang boleh baca dekat sini.. Baru korang tahu kenapa..

Perhargaan ini Yaya buat sebab blogger Kathy dah banyak kali buatkan header dan footer Yaya..
Pandang atas scroll ke bawah..atas bawah..huhu..
Thanka a lot sis sebab selalu tolong Yaya ye..sejujurnya Yaya tak reti nak buat dan tak reti nak edit guna coding blog baru ni..haha..dah pernah cuba banyak kali tapi tak berjaya.. jawapnya lantak ko la sana..
kejam la pulak kan..sis ni la yang baik hati bantu tanpa bayaran..ingat nak la jugak balas budi sebab dah sudi tolong..tapi sis tak nak..cuma ucapan terima kasih dari hati yang ikhlas takkan pernah lekang dari bibir Yaya.. Terima kasih kak Atiqah Arbain..

Sis ni memang tak sombong dan sis ni juga rajin edit2 blog ni, blog anak2nya semua sis yang buat.. sis ni pun ada blog lain.. blog resepi..jom terjah sini.. Kalau memerlukan bantuan ke, tak paham ke nak tanya tuto ke jangan segan tanya sis yang ramah tamah ni k.. just klik nama tu je k.. ^_^

Ok sampai sini saja entri malam ni.. just klik header untuk terjah blog blogger Kahty ok ^_^..




9 comments:

  1. wah siap tarok nama cik akak...suka-suka...
    betol tu dik...rajin kak kathy tu tau...hihi....
    terima kasih untuk kak kathy juga :)

    ReplyDelete
  2. memang peramah orangnya.. :) any of my new entry mesti dia komen..hihik..salute her so much!! jarang jumpa blogger peramah macam dia.. :)

    ReplyDelete
  3. kathy memang seorang blogger yang baik dan tak sombong.. header&background blog akak pun kathy yang buatkan..

    ReplyDelete
  4. baru fae perasan perubahan kat blog yaya.. yea blogger kathy pun sometimes ada singgah blog fae :)

    ReplyDelete
  5. cantik kotak komen yaya ni...menjadi juga..eh,terima kasih banyak ye yaya buat entri untuk akak ni..sebenarnya kathy ni pemalu tau?segan pulak rasanya baca entri ni..kathy buat setakat termampu je sis..masih dalam proses belajar lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sama-sama akak..
      huhu..nak segan buat apa??
      kita berkenalan kan..huhu ^_^

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...