Entri Terbaru

Selalu mengidam

 
hai la labu..
mengidam lagi hari ni..
OOppppss!!!
tapi Yaya bukan mengidam macam orang tang atas tu ye..
huhu..

biasalah Yaya ni kalau puasa memang akan mengidam atau erti kata lain teringin untuk mahukan sesuatu..
tapi yang peliknya, kalau tak puasa pun selalu gak mengidam ni..haha..
kuat bebenor makannya ni..

untuk hari ni pulak Yaya teringin nak makan..

 
 ni pulak..
burger benjo..
semua yang Yaya teringin adalah fevet food Yaya..
Yaya hanya makan benjo je.
tak makan burger ayam ke daging ke special ke..
cukuplah benjo..
biolah orang nak kata ape kan..
asalkan sesuai dengan selera kita..
ada jugak yang perlecehkan Yaya sebab makan benjo je tak reti nak makan burger yang mahal2..
sebab benjo paling murah..
tapi dah ini je yang boleh tekak Yaya terima nak buat macam mana kan..

hehe..
dah plan dah nak beli kat mana..
beli dekat pekan..
kira2 10 minit la dari rumah dalam kelajuan 80 km sejam..
hehe..
nak beli dekat taman, dekat kakak dengan suaminya tu..
sedap benjo mereka buat..hehe..
dah terbayang dah..
Yaya, yaya.. apepun tak boleh..
sila kawal diri anda ^_^

8 comments:

  1. jgn dengar sangat mulut orang :)
    ikut tekak sendiri kan :)

    ReplyDelete
  2. time pose,time tulah ngidam nak makan banyak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul tu..
      time tu la makanan yang dah berkurun tak makan nak makan..

      Delete
  3. sedapnya benjo.. yaya puasa lagi ke harini? kalau puasa, selamat berbuka puasa ya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..puasa lagi..huhu..
      tanks akak :)

      Delete
  4. benjo.. burger simple tp mmg kenyang..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...