Entri Terbaru

Siapa pemilik "belog Una Mizah"

una mizah

Assalamualaikum dan selamat malam..
Malam ni satu entri ni saja yang Yaya sempat update, sat lagi nak hadap tv rehatkan minda..
Penat menanam bunga petang tadi pun tak habis lagi..

Haa ni mai mai Yaya nak share satu blog dekat dihati jauh dimata..
Tak la jauh sangat pun owner nya, dok nun ha belakang rumah Yaya je..hehe..jauh la jugak kan..tiga, empat langkah sampai la rumah dia..hehe..

Family selalu panggil dia Nana.. Nana baru je darjah 4
Si Nana ni haa minat pulok nak berblog sebab tengok Yaya syok bebeno berblog..Yaya pun tulun la ajarkan dia ni...
Jom la singgah blog dia, klik header atas tu je ok ^_^
dah singgah follow la sekali..
Nana baru je berblog dan tak la semahir awak-awak semua ^_^

Eh apa kaitan dia dengan Yaya ye?..jeng jeng jeng..
dia sepupu kita la.. ^_^


3 comments:

  1. wah....mana-mana..cik akak nak terjah juga nie...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...