Entri Terbaru

tak lalu makan, eh Yaya dilamun cinta ke?

 
 
alolo sombong betui la muka adik comel atas ni..tak mau makan ye?

hai perut..
tak lapar ke dikau..
dah beberapa hari sedikit cuma nasi yang tersuap..
dan hari ni sebutir nasi pun tak masuk kemulut..
hanya buah lai je yang kau kunyah dari pagi ke malam..

orang kata makan tak kenyang tanda dilamun cinta..
betul ke?
tapi kes Yaya ni tak lalu nak makan..
sama ke lain?
huhu..

Yaya dilamun cinta agaknya..
tapi dengan siapa?
jeng jeng jeng..
mengarut lah kau ni cik Yaya..
mungkin dok pk masalah yang tak sudah ler tuh..
sabar jela..
insyaAllah masalah tu akan selesai..
buat masa sekarang ni jangan pk lagi ok (ayat nak sedapkan hati)..
semoga apa yang dilalui membuatkan Yaya lebih matang dan kuat..
InsyaAllah ada sesuatu yang Allah janjikan untuk Yaya ^_^

12 comments:

  1. fifi pon tak lalu makan lately..well actually not tak lalu tp more to lupa nak makan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..banyak sangat kerja la tu sampai lupa nak makan..huhu

      Delete
  2. maybe musim panas melampau ..me too ..kurang makan . tapau jer ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..nak tapau pun tak de selera..

      Delete
  3. jangan stress sangat dik.. semoga dipermudahkan segala urusan oleh Allah swt.. akak pula makan berselera, jadi sekarang tengah diet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tgh nak menghilangkan stress la ni..hehe..

      Delete
  4. salam...=)
    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. makanlah appeton..hehehe
    btw jalan2 singgah sini..salam ukhuwah ^_^

    ReplyDelete
  6. ceh wah kak yaya..amboi2..haha siapa la tu yang bertuah tu ek. hee

    ReplyDelete
  7. ehem...da ada ye?kalau mkn nasi minyak jangan lupa jemput akak tau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..tgh dalam pencarian..pasti Yaya jemput semua blogger :)
      jangan tak dtg ye,,,

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...