Entri Terbaru

Yes!!! Double cheese benjo..

  

lepas je bawak adik pergi jual besi buruk..
Yaya pun berpatah balik ke tanjong..
macam yang dirancangkan..
hehe..nak beli benjo..
sampai je dekat kedai akak tu,..,
adik kata "yah, belikan benjo cheese"
"eh ada ke?"
"ada la"
Yaya pun pergi la sambil menanya.."kak, ada benjo cheese ke?"
"ada dik"..
huhu..
lalu ku pesan la benjo cheese 2, burger ayam 2 tok mak n babah..
tengah-tengah menunggu ternampak la pulak kat bawah ni..

 
disebabkan Yaya ni suka cheese..
yaya pun tuka la..
"kak, nak benjo double cheese satu ye, lagi satu benjo cheese"..
hehe,,,blink blink mata Yaya..

 

done my double cheese benjo..
ooopss!! tutup balik..
lagi sejam ni nak buka..
lambat lagi..
sabar ye..huhu..
nampak disitu ketidaksabarannya..
air untuk berbuka..
biasalah..
air cincau..hehe..takkan jemu..
fevet la katakan..
kepada yang berpuasa hari ni..selamat berbuka ^_^


18 comments:

  1. Assalamualaikum Yaya..
    alahai sedapnya..akk suka cheese lebih2..hehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..hehe..
      yaya pun suka cheese lebih ni ^_^

      Delete
  2. ahhh, lapar la pulak..dengar nama je dah lapar..nakkk jugakk..

    ReplyDelete
  3. lapar pula cik akak tengok benjo tu...hihi...cik akka paling suka chicken cheese

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yeke?..
      sedap tak chicken cheese tu?hehe ^_^

      Delete
  4. sedapnyer yaya..selamat berpuasa ye?

    ReplyDelete
  5. terliur akak tengok.. nampak sedap la yaya..

    ReplyDelete
  6. puasa ganti ker...erm..wow, benjo dgn cheese..

    ReplyDelete
  7. alahai sungguh mmbuka slera la.

    tapi ciksu tak boleh sgt mkn cheese.sbb pernah kena migraine.

    ReplyDelete
  8. ni yang terliur di tengah malam nie. haishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..kedai dekat tak?
      boleh beli..huhu

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...