Entri Terbaru

Berita gembira di bulan Ramadhan.


Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
Bangun pagi ni ada satu hasrat besar menanti..
satu pengharapan satu impian satu cita-cita..
dalam suatu pengharapan tu terselit ketakutan yang datang dengan tiba-tiba..takut pengharapan itu hanya tinggal harapan..dan Yaya cuba kuatkan semangat dengan menerima apa jua yang bakal berlaku..
pengkhabaran apa yang bakal diteruma bila mendengar ada yang berduka cita dengan berita ini..
masih ingat tak entri di sini..kalau tak ingat cuba cek balik entri apa..
dan harini ialah hari yang ditunggu-tunggu..Alhamdulillah, Yaya gembira dan bersyukur kerana diterima masuk..dan Yaya bersyukur dapat buat mak abah gembira juga..semua ini sudah diaturkan Allah..
mungkin bila masuk form 6, kita merasa kawan yang lain best sebab tak perlu pakai uniform dah..tp sebenarnya form 6 tu la saat manis untuk kita kenang sebelum kita melangkah lebih jauh..


Alhamdulillah berita gembira di bulan Ramadhan ini ^_^

Nak buat duit lebih? klik sini

36 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki yaya...study smart tau...

    ReplyDelete
  2. tahniah yaya cyg....alhamdulillah,rezeki ramadhan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak syg :)
      alhamdulillah

      Delete
  3. wah tahniah dik..:) adik akak dpt usm..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..tahniah juga kepada adik akak :)

      Delete
  4. Alhamdulillah fae happy for you yaya ^^ and faedah dah click cash4visit link yaya :) ada dah masuk dalam cash4visit stats yaya?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, tahniah adik yaya.. semoga success selalu.. :D

    ReplyDelete
  6. tahniah yaya. belajar rajin2 ye

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilh yaya..tahniah ye..=)

    ReplyDelete
  8. Tahniah yaya..belajar rajin2..:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak yaya. Sepupu Anis pun ada belajar kat situ. Lelaki.

    ReplyDelete
  10. tahniah. Moga ia merupakan 1 langkah menjadi lebih berjaya.

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Yaya! :) Arol ada mohon kos tue jugak tapi tak dapat interview. Apa pun, Form 6 memang best! Banyak kenangan manis. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...