Entri Terbaru

Bila si adik jatuh hati pada si kakak part 2

Assalamualaikum..sebagai janji untuk sambungan entri Yaya disini dan selepas entri lelaki gila..kini seperti yang dijanjikan Yaya sambung okeh ^_^..terima kasih kerana sabar menunggu..selepas je kisah Yaya dengan adik angkat Yaya tu...terjadi lagi sekali ketika Yaya ditingkatan lima..masa tu bangunan form 5 dengan form 3 bertentangan..jadi kami boleh nampak la penduduk dikampung sebelah dan begitu juga sebaliknya..awal tahun Yaya belajarlah macam biasa..semua berjalan lancar dan tiada cacat celanya..kali ni Yaya dah stay dekat asrama..dalam asrama ada pulak 3 admire nak jadi adik angkat..mungkin sebab Yaya ni peramah plus penyayang kot..tu yang mereka sangkut..Yaya macam biasalah, tak sampai hati nak kecewakan mereka..lagipun Yaya dah mula sayang dorang dan anggap macam adik..so selamat datang adik-adikku..hehe..adik angkat Yaya form 1,2 n 3..dua girls satu boy..vey-very comel..hehe..adik Yaya yang form3 ni cakap la ada kawan dia kirim salam..selalu kirim salam dan selalu mintak no hp..tapi memang Yaya tak bagi la..sampai satu tahap, Yaya bagi je la sebab dah penat nak layan..tapi masa tu Yaya tak bawak hp lagi ke hostel (baik lagi masa tu)..hehe..tapi budak ni psycho lebih la..dia cakap dia tahu semua latar belakang Yaya, dia ada semua gambar Yaya(maybe dia amik dekat fb)..sebab Yaya tak pernah bagi gambar dekat orang..hadui budak ni..nak caye ke tak tah..

satu masa tu masa yaya tengah selak buku, ada nota dekat buku tu..dia tulis "maaf saya terjumpa buku awak dekat......."mana tah Yaya dah lupa..tapi dia kata dia simpan lama jugak buku tu dan dia nak jumpa Yaya masa nak bagi buku tu..tapi Yaya tak mahu...hurm..last-last dia pulangkan senyap-senyap bawah meja Yaya..dia tahu meja Yaya sebab ada nama atas meja tu..biasalah masa sekolah cikgu suruh buat nama atas meja biar senang nak panggil..kadang-kadang cikgu pun lupa nama murid sebab ramai sangat kan murid yang mereka ajar..dari situ la budak ni tahu meja Yaya..habis la..dia selalu la contact Yaya..suka bagi alasan macam-macam nak jumpa Yaya..Yaya tahu dia memang minat Yaya sebab dia bagi tahu adik angkat Yaya..huhu..kantoi dah..hehe..

adik ni pandai..dia pandai cakap jepun dan dia pernah terpilih untuk pertukaran pelajar disana..sayangnya psyhco la..hehe..seram deh Yaya..
tapi sekarang dah tak contact sebab adik tu dah tak call n mesej Yaya..dia ni selalu tuka no sebab setiap kali dia contact Yaya mesti no dia tak muncul..yang herannya dia still simpan no Yaya..kuat betul la dia ni..akhirnya semua kisah berakhir..dah tak ada adik2 psyhco yang admire Yaya..tapi semua ni adalah pengalaman dan ia menjadi kenangan yang tak akan terlupus dari ingatan..TAMAT..hehe macam cerita drama la pulak kan..

nak buat duit macam 8share? klik sini

15 comments:

  1. xpe2... nnti ada lagi la tu... tggu jeee... ekkekekekxD

    ReplyDelete
  2. hehehehe...boleh di adaptasi ni..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh kak..nti kalau akak dah buat cerita bagi tahu..hehe :)

      Delete
  3. hahaha...buat novel je..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..insyaAllah..tapi bukan kat sini la..

      Delete
  4. wahhh hebat penulisan :) boleh buat novel ,hilang stress acik

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mana ada..biasa je acik..
      hehe..insyaAllah..

      Delete
  5. hee..memang peminat yang minat sgt2 kt yaya la..bleh bt novel ni..;D

    ReplyDelete
  6. memang rimas berdepan dengan orang yang physo ni kan? boleh la yaya menulis kisah ni dalam bentuk novel.. menarik..

    ReplyDelete
  7. best la psyko ni..terbaik kat adik 2..nk kasi 10 bintang

    ReplyDelete
  8. he3 menarik..ramai adik angkat =)

    ReplyDelete
  9. Adik angkat yg manja....terutama yg xde kakak kandung..

    ReplyDelete
  10. Adik angkat yg mahu lebih perhatian dr kakak angkat dan mahu leih dr hubungan adik dan kakak angkat..,tp dia x berani luahkan secara berdepan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...