Entri Terbaru

Bleeding again.


Assalamualaikum semua..
lepas je solat maghrib tak sempat bukak telekung lagi..
laju je keluar..
apa yang keluar??
of course la darah from my nose..
oh no!!!
bleeding again..
again!!!!
actually memang dah lama la tak bleeding ni..
mybe sebab cuaca terlampau panas kan..
kalau dulu selalu sangat hidung ni bleeding..
bukan sebab cuaca panas je, kadang-kadang bersin habuk punya pasal pun boleh bleeding..
sampai Yaya dah lali dengan semua ni..
kadang-kadang tengah tidur pun bleeding..
nasib baik sedar kalau tak bangun je pepagi mesti budak dorm ingat dah pengsan sebab darah banyak keluar dari hidung..
okay..
entri ni ditaip dengan kelajuan 120 km/j...haha..
nantikan contest yang bakal diadakan di blog ni okay tajaan oleh fair & lovely Malaysia..
so u soon ^_^

17 comments:

  1. sian sis :) anis pun sama jugak ,klau panas msti nose bleeding :(

    ReplyDelete
  2. sama la dengan naka akak ni yaya..tgh tido pn keluar darah jugak...huhuhu..

    ReplyDelete
  3. fae very seldom terkena bleeding ne:)

    ReplyDelete
  4. banyakan minum air masak ye yaya...:D

    ReplyDelete
  5. ishhh dah pernah check jumpe doktor ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah..doktor kata pembuluh darah pecah..

      Delete
  6. kena banyak minum air dik :)

    ReplyDelete
  7. Sumbat Daun Sirih Kat Hidung Masa Darah Kuar

    ReplyDelete
  8. bahaya tu yaya..kalau dh selalu..baik pergi jumpa doktor..hrap sihat2 selalu..

    ReplyDelete
  9. semoga yaya ok.. akak tak pernah lagi alaminya..

    ReplyDelete
  10. munkin panas tu..rajin2 minum air..klu tak pun buat sendiri air bali buah..sejuk badan..=D

    ReplyDelete
  11. adik fifi pon selalu bleeding hidung.. kalau lasak sangat pon bleeding..

    ReplyDelete
  12. Minum air barli ea dik..sejukkn dlm bdn... Pastu nk hntikn drh tu.. Gulung daun sirih dan sumbat dlm hidung... Insha Allah...

    ReplyDelete
  13. saya tak pernah kena lagi,hehehe... tu la,sekarang ni cuaca makin panas,huhuhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...