Entri Terbaru

Buat aku tersenyum dipagi hari.


Assalamualaikum dan selamat pagiiiiiiiii ^_^
bukan main lagi semangat Yaya ni ye..hehe..
Apa yang buat Yaya senyum tersipu-sipu sampai balik rumah pagi ni?
Al-kisah nak pergi beli nasi lemak..biaselah kan dok uma ini la kejenya..
sebenarnya dalam perjalanan nak menuju ke gerai tu ada terlintas dalam hati.."eh nanti orang ingat aku ni ponteng sekolah pulak"..tergelak kecil Yaya..hehe..perasan je la tu..
then sampai je kedai makcik tu..tiba-tibaaaaa.....
makcik tu cakap "tak pergi sekolah ke?"
dalam hati Yaya..nak cakap ape ni..haha..sengal..
Dengan nada suara yang tenggelam timbul, Yaya pun cakap "tunggu keputusan"
makcik tanya lagi.."keputusan apa? spm ke?"
"keputusan U"..hehe..
makcik bersuara lagi..hamboi makcik..hehe..kali ni memang buat Yaya makin tersenyum..
"tengok macam tingkatan 4 je"..hehe..
memanglah kecik-kecik budak Yaya ni kan..
dulu masa form 5, ayah bestie Yaya boleh cakap Yaya ni form 2..
huhu..kecik sangat ke Yaya ni?..siapa yang dah pernah jumpa tahu la kan sekecik dan sebesar mana cik Adilah Mohd Asari ni..huhu..
apa lagi, balik dengan penuh senyuman  berseri la kan muka..
lagak budak sekolah la kununnya tu..hehe.. ^_^

masa tengah menaip entri ni pun tak lekang lagi senyumannya..hehe

26 comments:

  1. ada btol jgak 2 =) 1st tgok gmbar yaya pn sy igt bdak skolah lg..dlam form 2 @ 3 cmtu..nk bt cmne nmpak mcm budak2..awet mude he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe..yeke macam tu?
      hai kembang semangkuk la jadinya..

      Delete
  2. bagus la awet muda yaya.. teruskan kekalkan macam tu.. macam akak nampak semakin tua.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..tq akak..
      biasa la kita akan tua jugak nanti..yaya pun akan tua jugak suatu hari nanti..ini semua adalah pinjaman sementara

      Delete
  3. hehe,,, mesti kecik molek orgnya nih.. hehe... best la muda belia sntiasa... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kecik tu kecik..molek tak pasti..hehehe :)

      Delete
  4. Blogger, jom ramai2 meriahkan! Segmen : Sebulan Berblog By Shakira

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum cik yaya..bukan cik yaya je terseyum..tp naim yang baca ni pon tergelak.haha

    ReplyDelete
  6. saya pon..org ingat bdk skola padehal umuq dh 25 huhuhu nak jugak kennn ;p

    ReplyDelete
  7. yaya memang kecik pun... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yaya ingat lagi ayat yang keluar dr mulut akak first time kita jumpa..hehe :)

      Delete
  8. tulah....kalau badan kecil bagai nie..memang susah orang nak tahu kan...hihi...makan banyak sikit...biar cepat besar badan tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dah byk kita makan..belum rezeki lg nk membesar..hehe

      Delete
  9. kecik2la..nampk awek muda..ok la tu..hee

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. baby face???hahaha..
      dimanakah??hehe

      Delete
  11. hehe..bestkan kalau orang kata macam tu..dari xde semangat, terus datang semangat tu. masa tahun lpas akk pergi umh tunang, ada la sedara mara en.tunang tanya. 'najib ni tunang dgn budak sekolah ke'??
    haha..kelakar betul. akk cakap la masa tu dah umur 24 dah..dorang tak caya. sebab katanya akk kecik.. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu la badan kalau kecik memang org ingat kita budak sekolah lg..huhu..

      Delete
  12. hahaha..kuat berangan ko niey..hehe..anyway, meme ko ni cm ting. 4 je lg..bak kate aina..comey ibu nie..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...