Entri Terbaru

Cepat sebelum terlamat

 
Assalamualaikum..
alhamdulillah kenyang dengan hanya berbuka nasi dan ikan masak dua rasa..
tak pernah pualk dengan masak dua rasa..
selalunya tiga rasa..
ni kes sebab dua rasa je letak..lagi satu rasa tak cukup..
muahahaha..
okay la..
wordless today..
hehe..
nak wish awal takut tak sempat nanti ada yang awal pulak stop bwnya kan..
maklumlah nak balik beraya..
dikesempatan ini Yaya nak minta maaf dengan semua pembaca
jikalau ada entri Yaya yang menyinggung hati korang dan juga nak minta maaf
andai Yaya terlepas pandang blog korang..
tapi Yaya cuba juga untuk menjengah-jenguk blog korang walau pun tanpa tinggal jejak..


9 comments:

  1. selamat hari raya yaya..maaf zahir dan batin..^^

    ReplyDelete
  2. fizi pun sama:) selamat hari raya maaf zahir...^__^

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya yaya..maaf zahir dan batin ye yaya

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya cikyaya !! :D

    ReplyDelete
  5. he3..kena wish cepat2 juga la cmni =) tp mmg boleh agak mggu dpan msti org dh bz..ape pn..selamat hari raya maaf zahir batin..minta maaflh kalau ada silap dn slah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...