Entri Terbaru

Diperkenalkan..

Adilah Asari

Assalamualaikum..
diperkenalkan..jeng jeng jeng..
tengok header pun tahu tu blog empunya siapa..
mestilah Yaya..okey.. yaya buat blog ni hanya untuk karya je taw...dah sebulan lepas create tapi privatekan dulu..
sekarang baru terasa nak share..
kalau nak singgah boleh la klik header tu ye..
dekat blog ni pun ada..
cer tengok sidebar yaya, macam gambar ni..

kalau nak tengok update boleh tengok dekat sini je..senang sikit..
jom singgah dan drop komen u all untuk 1st cerpen yang Yaya publish..(dalam draft banyak belambak tapi tak ready lagi ) ^_^

16 comments:

  1. yaya..akak xleh masuk blog yaya g..huhuhu..cedeyh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan sedih sedih ye akak :)

      Delete
    2. waa yaya dapat manage ke tu 2 blogs at the same time? kalo fae x dapat hehe.

      Delete
  2. congrats yaya...semoga bertambah maju jaya yer...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks akak :)
      nti yaya klik nuff akak :)

      Delete
  4. fewitt..haha fiqa dah follow :)

    ReplyDelete
  5. cik akak dah baca entri tu...memang menarik tau...semoga lepas nie boleh dibuku kan...hihi...

    cik akak dah follow....klik iklan dulu...:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah , moga lepas nie maju kehadapan, jap nk abiskn cerita

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah , moga lepas nie maju kehadapan, jap nk abiskn cerita

    ReplyDelete
  8. k zara dah follow..moga yaya berjaya..=)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...