Entri Terbaru

Jatuh cinta lagi


Assalamualaikum dan selamat malam semua..
lepas je entri jangan buka aib..Yaya muncul dengan entri baru..sebelum tu kalau belum baca sila la baca ye entri tu..kali ni nak cakap yang Yaya jatuh cinta lagi..again???
hamboi Yaya suka hang ye bercinta..tak puas-puas..lepas satu , satu perkara Yaya jatuh cinta..
maaf la sebenarnya dah lama cintakan dia..semakin hari semakin jatuh cinta..nak tahu tak ???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

yaaaaay!!!!
inilah dia..
jatuh cinta lagi dekat kitab suci al-Quran..Alhamdulillah..
macam ni kisahnya..
ni untuk persediaan pergi sambung belajar la ni..
sebab al-Quran kat rumah pinjam adik punya je..huhu..
kali ni nak miliki sendiri..
siap beli yang ada terjemahan lagi sebab kita nak mengaji bukan sekadar mengaji tapi kene jugak faham maknanya kan..
baru la dapat mendalami dan menghayati dengan betul..
tadi sampai je kedai tu..
terjumpa kulit yang bercampur pink dengan purple..
molek sangat ler tu sebab both of the colour fevet Yaya..
tapi tang nak bukak pulak susah, takut lak Yaya karang lama-lama dok bukak dok tutup tertanggal lak pinnya..
berkenan gak yang lain tapi lain tu tak ada sarung..
jadi yaya pilih yang ni dihati..
dia ada sarung, jadi lebih selamat kitab yaya dari bahaya air kalau terjatuh nanti rosak la kan..huhu..
rezeki pulak dia warna ungu..alhamdulillah..
memang fevet.."i will love u forever"..
inilah panduan Yaya dari dulu..peneman Yaya saat suka dan duka..
tempat Yaya menitiskan air mata..
penguat di saat Yaya lemah tak berdaya..
jadi sentiasalah lazimi lidah dengan ayat-ayat suci al-Quran ^_^



23 comments:

  1. good luck yaya..belaja leklok nanti..tu quran tu..selaluh lah baca nanti..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah Yaya akan baca setiap hari :)

      Delete
  2. naim ade hadiah untuk birthday yaya nanti..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke naim??
      macam best je..hehe..
      ni yang tak sabar ni..

      Delete
  3. semoga berjaya kak adila :) .

    ReplyDelete
  4. good luck ye sayang...nanti belajar rajin-rajin tau :)

    ReplyDelete
  5. cinta pada petunjuk yang benar. selain bernilai ibadah, al quran mampu membuat hati tentram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..al-Quran adalah segala penawar sakit :)

      Delete
  6. alhmdulillah..jatuh cinta pada yang abadi.. :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..cantik quran cik yaya..;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah =) selamat membaca dan beramal..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..itulah sebaik2 teman..mesti akak rindu kat yaya nanti kalau da kurang update blog.:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..sedih pulak bila akak ckp mcm tu :'(

      Delete
  10. bagus tu yayakn..kak zara pun minta2la bln ni bleh baca quaran lebih dri juzuk ramadhn tahun lepas..Amin..=)

    ReplyDelete
  11. Salam, bagus tu kalo slalu baca Quran, dapat keberkatan dalam kehidupan dunia dan akhirat.. kalo nak dimurahkan rezeki selalulah baca ayat Seribu Dinar. (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...