Entri Terbaru

Pagi Jumaat yang sibuk


Assalamualaikum dan selamat petang..
fuuuuuuhhh....lega sikit petang ni..tapi badan 
still letih..mata ni? tak payah tanya la..dah makin 
memberat dia dengan cuaca yang tenang dan nyaman..

Tengok tajuk..
apa yang sibuknya
Yaya hari ni? korang rasa?
Ok..Yaya sibuk uruskan pasal 
kemasukan ke universiti la..maklumlah
first time in my life kata ko..hehe..sebelum ni
masuk form 6 pun sibuk gak nak urus macam-macam..
Mula-mula Yaya pergi rumah tok sidang nak cop pengesahan..
dah keluar pulak tok sidang ni, tadi Yaya tengok ada..macammana Yaya
boleh nampak tok sidang ni pulka ye?ala..rumahnya bertentangan je dengan rumah
Yaya, bukak pintu je dah nampak orang sana cuma dipisahkan oleh jalan raya yang sibuk 
memanjang, bila tengah malam baru sunyi sepi..tak pe la, tinggal je la salinan yang kena di cop tu..
then Yaya terus gerak pergi bank Islam nak buka akaun, akaun yang lama dah tutup..then pergi BSN
beli no pin PT..tak la lama sangat dalam 2 jam je Yaya keluar untuk setelkan semua urusan tu, ada la singgah
kedai buku jap beli alat tulis..hehe..then terus balik..sampai je rumah terus jalan kan mesin jahit.......
haduih...penat tak habis lagi,,siap je jahit baju Yaya terus on lappy nak p usha web PT sat
nak tengok syarat-syaratnya..sebab besok baru nak isi dengan sahabat Yaya dekat 
cyber cafe..nak isi dekat rumah kesina pulak kan..nanti lambat sebab lappy cuma
ada satu je..so jumpa besok la ye..hehe..tapi masa tengah baca tadi pening 
jugak la..kalut sangat Yaya ni..ditambah dengan perangai dia yang
cepat gelabah..memang padan la..terus pergi tanya blogger
+Aku Penghibur mybe sebab dia satu tempat pengajian
dengan Yaya tapi Acik ni senior la kiranya..Yaya
kan budak baru..adik-adik..hehe ^_^
Yaya tanya macam-macam..
benda yang ada pun jadi
tak ada bila dah kalut
sangat..thanks
ye Acik..
hehe..
and
sorry
menyusahkan..
mungkin Acik mesti
perasan yang Yaya ni cepat
gelabah..haha..malu seh >_<
tapi Acik ni tak kisah untuk membantu..
thanks again..okey lah..Yaya nak sambung kerja..
lepas ni nak fikir masak apa untuk berbuka..
sebelum tu nak ucapkan selamat berbuka korang semua ^_^


kad bank Islam yang baru..harimau mengaum la..



comel tak penutup pensil ni??
hehe..

18 comments:

  1. aloo is okey :) kita tolong menolong selagi mampu :)

    ReplyDelete
  2. comel pnutup pensil tue,,xpe yaya selesai kan yg mana pnting dulu..selesai dlm masa yg singkat nnti kelam-kabut jdinya

    ReplyDelete
  3. Biasa nk memula mmg gtu... Hehe... Selamat menjalani kehidupan di kampus...

    ReplyDelete
  4. klu nk kena uruskn mmg byk keje ckit..by the way..congrate...

    ReplyDelete
  5. all the best yaya :) apa course yaya ambil? lupa fae hehe.

    ReplyDelete
  6. wah. . .wawa skang pon sedang settle bab nk masuk U. .memang memenatkan..

    ReplyDelete
  7. salam yaya..dpt smbj degree kat mna ye?.n bkn bln 9 ke dftr masuk..tapi bak nak setelkan urusan tu..mmg leceh..good luck ye..:D

    ReplyDelete
  8. owh sory...dh npk kat side tu..hebat la..bahasa melayu pro. tu..:D

    ReplyDelete
  9. amboi kemain sibuk yaya. good luck yaya. ^^

    ReplyDelete
  10. comel2 penutup tu..nak2..hee..jgn marah..=D

    ReplyDelete
  11. ala cian yaya....jangan kelam kabut sangat sis...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...