Entri Terbaru

Pemenang klik-klik duit raya by www.cikyaya.my

Assalamualaikum dan selamat malam..
baru sempat nak update..
ni pun just nak umumkan pemenang saja..
memang tak tahu nak update apa sebab banyak sangat sampai blank...
last-last ini je la yang Yaya nak update..
hehe..
yang dah join boleh semak link kat sini..
dan pemenangnya adalah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tahniah kepada pemenang..
wokey sila pm Yaya disini.. 0176893976..
susah kalau nak pm dekat fb ke email ke..
lately Yaya jarang bukak...
okay la semua..
ni Yaya nak pergi bw semua blog yang Yaya follow sampai lebam...
apa guna kita follow kalau sekerat je yang kita bw kan???
selamat malam semua..
mimpi indah (hamboi awalnya tidur)..
hehe ^_^




8 comments:

  1. Tahniah...ingatkan akak menang tadi dik..ruapa tak..hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah! ^U^ Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...