Entri Terbaru

Peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely


 

Assalamualaikum korang semua ^_^..macam yang korang lihat diatas tu, Yaya diberi kepercayaan untuk share tentang contest yang sedang berlangsung dari Fair & Lovely.
Ini lah masa untuk korang semua mencuba nasib...bak kata pepatah, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?
Jom tengok syarat menyertai peraduan ni.

Kongsikan keazaman baru anda sempena bulan Ramadan dalam video selama 30 saat bersama Fair & Lovely untuk menyertai peraduan ini. Dengan tiga langkah yang mudah, anda berpeluang memenangi hadiah utama, iaitu kunjungan istimewa dari mobil Fair & Lovely ke rumah anda dan menikmati rawatan muka dan makeover ekslusif bersama 10 rakan anda, Samsung Galaxy Ace Plus (Putih) bernilai RM699 serta hamper Fair & lovely bernilai RM100. Jangan lepaskan peluang ini! Fair & Lovely akan memilih 10 peserta untuk memenangi hadiah utama, dan 50 pemenang saguhati akan menerima hamper Fair & Lovely bernilai RM100!

Korang boleh masuk ke sini untuk join..sebelum tu mari kita cuci mata dengan hadiah yang awesome-awesome belaka..



Apa tunggu lagi?.. jom la rebut peluang yang ada..

3 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...