Entri Terbaru

Review jamu mustika ratu


Assalamualaikum semua..tak pernah-pernah Yaya nak review mengreview produk-produk yang Yaya guna..tapi kali ni nak share jugak mana tahu ada remaja diluar sana yang mempunyai masalah macam Yaya ni kan..jamu??pemakanan jamu ni biasa untuk wanita dah berkahwin saja kan?
tapi untuk remaja pun ada..jangan risau ianya selamat..jamu ni bukan sahaja dapat memberi kecantikan pada kulit kita tapi juga dapat menstabilkan balik kitaran haid kita..
masalah yang Yaya hadapi ialah kerap datang haid..lama-lama jadi risau dan ianya boleh mendatangkan tekanan pada kita..betul tak??risau la sebab dah mula dok fkir yang aku ni ada penyakit ke??dah nah meninggal ke??sebab arwah makcik Yaya pun pernah macam ni..tup tup ada kanser dalam perut..tu yang takut..disebabkan dah tak nak tanggung risiko sebab tiap bulan dok telan ubat klinik..takut kesan pada masa mendatang..jadi nekad la pergi kedai jamu..akak kedai tu suruh cuba produk dari mustika ratu ni..
Alhamdulillah masalah tu dah hilang..selain kita berdoa pada Allah, kita kene la berusaha kan?dah dua kotak Yaya guna.. dalamnya ada 4 paket, satu paket ada 8 pil, ada yang 4 pil..cara makannya ada ikut hari2nya..belakang paket tu dia ada terangkan..
buat masa sekarang ni Yaya puas hati dengan produk yang Yaya ambil ni..
kalau untuk wanita yang dah berkahwin pun ada macam ni jugak...
so bagi sesiapa yang ada masalah yang sama boleh la pergi ke kedai jamu or mana-mana kedai ubat tok cari jamu ni..Yaya tak jual la pulak tapi kalau agak dah tak jumpa boleh la pm Yaya minta belikan ok ^_^


14 comments:

  1. mmng bagus jamu ni..kak zara dulu amalkn juga..tpi kak zara stop sbb selalu skit kepala..munkin tak sesuai..skrg ni makan vitmin je lah..hee..=D

    ReplyDelete
  2. nik tak pernah makan jamu..heehee..tapi rasa macam nak try je..

    ReplyDelete
  3. dulu pernah cuba juga.. mrs p jadi lebih teratur.. sekarang akak dah dah makan..

    ReplyDelete
  4. macam best je..nak cuba la nanti dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok kak..boleh la cuba untuk kesihatan kita..

      Delete
  5. mama tak pernah try apa-apa produk dari mustika ratu..

    ReplyDelete
  6. wah..macam best je kan yaya?akak dulu try [roduk mustika ratu untuk perawatan wajah je..

    ReplyDelete
  7. Berapa rm ye.. n tahan berapa hari ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rm25 dan tahan untuk 30 hari sebab sehari mkn sekali je awk

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...