Entri Terbaru

Rezeki hari ini

Assalamualaikum dan selamat petang semua..
Dok syok-syok sidai kain tetiba pakcik posmen datang hantar surat..
Pakcik bagi je terus pergi..huhu..
biase lah..kawan abah kan..dia pun dah kenal Yaya ni..
Yaya dapat dua surat..satu mak punya dari nestle dan satu lagi surat yaya..
kecik je sampul surat tu..tak sabar pulak nak tengok apa dia..
nak kata surat tawaran sambung belajar takkan kecik je kut kan..
bukak-bukak rupanya....
jeng jeng jeng..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

ni haa..
dapat hadiah dari blogger..
Yaya pun lupa segmen apa yang Yaya join ni..
btw thanks..
cantik..yaya suka sangat..
dah pakai dah pun..hehe
gelang ni blogger ni yang buat sendiri..
handmade taw..


 

yang ni pulak hadiah dapat bulan lepas..
buku nota..
macam tahu-tahu je yaya suka men conteng-conteng kan..hehe..
btw thanks both of u yang bagi hadiah ni :)



21 comments:

  1. heheh.. sy xprnh un dpt hadiah dri blogger smpai ke rumah.. ngee..tahniahhh :)

    ReplyDelete
  2. tahniah yaya, cantik gelang tu..

    ReplyDelete
  3. Congrats yaya.. Sama la cam hawa. Pg tadi abg motor pos laju hntr hadiah GA.. Muka pulak baru lepas marah budak2.. Org tu sampai takut nk tgk muka hawa.. Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..mesti dia kecut perut kan..
      btw tahniah jugak tok hawa :)

      Delete
  4. alhamdulillah akhirnya smpai jugak hdia utk cik yaya, rasa lega sangat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..thanks jugak ye untuk gelang yang awesome ni :)

      Delete
  5. untunglah ada blogger nk bg hadiah..hik hik

    ReplyDelete
  6. tahniah yaya.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  7. cantiknya gelang tu yaya..ramai blogger yang kreatif2 kan.. =)
    tahniah yaya.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...