Entri Terbaru

Segmen Hakim Bloglist Sempena Ramadhan

 
Segmen Hakim Bloglist Sempena Ramadhan
Banner kredit Kathy Rbain


Syarat-syarat penyertaan



  • Mempunyai Blog (Wajib)
  • Follow belog Hakim Faiz , Bagi yang sudah follow...boleh abaikan button followers tu
  • Add Google + Followers Mohd Hakim Faiz tu....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas..
  •  Letak tajuk " Segmen Hakim Bloglist Sempena Ramadhan "
  • Entri korang boleh buat yang korang suka, tak pun copy & paste je entri nie dalam kotak entri anda...Senang je kan..tak perlu nak taip dan apa-apa lagi kan 
  • Tag dua orang...pastikan mereka tahu..wajib tau    
  • Akhir sekali tinggal link kat dalam kotak komen.....kat cbox Hakim tidak layan sama sekali...harap maaf 
  • Hanya terbuka kepada Blogger Malaysia sahaja.
  • Like fanpage 1 , 2 

10 Bloglist akan diletakkan http://sub.mhakimfaiz.my/
 atau saya akan letak semua sekali disalah 1 yang join segmen blog-list ini


Tambahan RM5 x2 pemenang


yaya tag +farah babil dan +aku eryati

6 comments:

  1. selamat bersegmen adik yaya.. good luck ya.. :D

    ReplyDelete
  2. Thanks support segmen

    semak link anda ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/senarai-peserta-segmen-hakim-bloglist.html

    join

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/senarai-peserta-segmen-hakim-bloglist.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...