Entri Terbaru

Sibuk menyibuk..

Adilah Asari

Assalamualaikum..
hai korang..
ni nak taip entri paling cepat dan pantas sebab jap lagi nak lelap..
besok nak bangun masak sahur lagi..
then nak siapkan lagi 16 pasang baju customer..
16 pasang...fuuuuhh!!!
semoga sempat siap..
ok tengok header atas tu.. 
jom baca latest puisi Yaya dekat situ.. SINI
ok..klik header dan akan terus ke laman karya Yaya..
n maaf tau buat yang datang..Nanti bila Yaya free Yaya akan datang ke rumah korang k..
dan thanks sudi singgah blog picisan Yaya ni..

13 comments:

  1. banyaknyer nak jahit baju...murah rezeki yaya...

    ReplyDelete
  2. ok...lepas raya tempah satu baju pasang siap...hihi

    ReplyDelete
  3. rajin tol yaya...rezki bulan puasa jgn ditolak..semoga dpt siapkan tempahan baju org tu..nantikan x raya customer tu...:D

    ReplyDelete
  4. banyak tmpahan 2 =) maju bisnes..smoga dpermudahkn urusan

    ReplyDelete
  5. Wa gud luck yaya"byknye dpt temphan,rezeki buln puasa la ni

    ReplyDelete
  6. banyaknya tempahan.. murah rezeki yaya.. :D

    ReplyDelete
  7. busy sekrg ye yaya :) manage your time well tau.

    ReplyDelete
  8. good luck yaya siapkan baju tu ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...