Entri Terbaru

2 Syawal #Preparation


Assalamualaikum u all..
today dah masuk raya kedua bagi semua umat Islam. Tiba-tiba entri pasal preparation untuk besok.. Sekarang ni tengah nak siapkan rendang , balik je nanti dari rumah tokwan nak beli buah-buahan untuk balas besok. Really excited dan terujalah cakap ko. Besok? Ada apa ye? Besok dalam sejarah dan ianya akan menjadi sejarah indah dalam life Yaya. Huhu. Ok teruja untuk besok punya aktiviti. Agak-agak korang apa ye akan jadi besok? hehehe. Jeng jeng jeng. Kalau nak tahu tunggu next entri, entri besok punya la. Okay la selamat hari raya ^_^ jaga diri. 

Can't wait for tomorrow ^_____________^.... ARJ

6 comments:

  1. saya tunggu,kak yaya! mesti aktiviti2 tu best kan? hehe... :D selamat hari raya!

    ReplyDelete
  2. aktiviti apa cik yaya ? wuwuwuw tak sabar nak tunggu cik yaya update ^^

    ReplyDelete
  3. he3..ok dah tahu =) 2 belum khwin lg..agak2nya nnti truja smpai pengsan kot..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...