Entri Terbaru

3 Syawal #Merisik khabar di Aidilfitri.



Assalamualaikum semua. Alhamdulillah masih lagi dapat bernafas dan meneruskan rutin harian iaitu menaip entri di blog. Kepada yang sudi menunggu entri hari ini, thanks ye dan terima kasih juga sebab baca entri semalam. Tetiba entri hari ni tajuknya merisik khabar pulak. Tengoklah jejaka disebelah Yaya tu. Macho tak? Hehe..hamboi Yaya melampau ye tangkap gambar dengan lelaki. Hihi, ni la adik kesayangan Yaya yang masuk wad hari tu, dia sorang je adik yang Yaya ada. Okay la kita terus ke agenda yang sebenarnya.. HOHO..al-kisah hari ni kalut la jugak, mana tak kalutnya ada rombongan cek kiah nak datang bertandang. Hamboi cek kiah sekali datang lima biji kereta penuh laman. start dari pagi dah mula buat persiapan, masak-masak. Menu hari ni rendang, ketupat dan masak lodeh. Agak nak siap dalam pukul 11 tu baru Yaya pergi beli buah dengan abah. beli punya beli nak dekat pukul 12 lebih baru sampai rumah daaaaaan rombongan cek Kiah pun sampai rumah pukul 2.30 petang. Sembang punya sembang apa yang kitorang bincangkan pun selesai. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Dengan tersipu-sipu malunya kami berdua.. Hahahahaha..lawak okay. Yaya dan ARJ. wink wink.. berangan sampai ke bintang. Jom kita usha gambar yang Yaya tangkap tadi.

inilah aktiviti hari ini..
aktiviti merisik.
merisik je belum tunang lagi tau u all..



okay one big happy family..
keluarga ARJ semua soh tangkap gambar sekali..
memang keluarga besar..
nak tahu tak ARJ yang mana?
yang barisan depan hujung sekali yang pakai songkok, bukan yang sebelah tau
kalau sebelah tu adik dia, tapi muka iras-iras pulok..nasib baik tak tetuka..hehe..gurau saja
semoga hubungan ini diredhai Allah dan kekal sampai akhir hayat.
Semoga Allah pelihara hubungan kami dan hindarkan dari segala maksiat.
amiin..

hati tengah berbunga-bunga nih..

46 comments:

  1. tahniah yaya syg...semoga hubungan diberkati Allah..cpt2 majilsnya ye...:) happy for u dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear ^_^..
      amin semoga diberkati

      Delete
  2. alhamdulillah, semoga segera nikah, cik

    ReplyDelete
  3. Congratss. Sronoknyaa :'D Vee baruuuu je putus cinta. Huhuhuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..tak pe vee..kita mohon y terbaik untuk diri kita...pasti akan ada vee ^_^

      Delete
  4. tahniah kak.. eee bestnyeee.. bila masa anis pulak ea =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..insyaAllah bila sampai masanya akan ada dik..

      Delete
  5. wah2..xsangka plak..ada hikmah rupanya..

    ReplyDelete
  6. thniah:) bila nk blgsung mjlis nye? nt jgn lupa jmput cikyuyue sekali:).ihiks!

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya maaf zahir batin and tahniah sudah dirisik orang,, fuhhh,, mesti nves kan,, hehehe,, hope the best will always be yours dear :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak ^_^
      neves teramat..haha..

      Delete
  8. he3..amboi..berbunga2 tu =) tahniah yaya..xlama lg kawen la neh..nnti ikutlah mcam prof Muhaya..kahwin muda..

    ReplyDelete
  9. wah, insyaallah berkekalan hingga ke jinjang pelamin ye :)

    ReplyDelete
  10. tahniah cik yaya...
    hope kekal ke anak cucu... :) :) :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Yaya :D Alhamdulillah.
    Semoga bahagia till Jannah.
    Doakan utk orang jugak :3
    Sukanyaaa bacaaaaaa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks syg ^_^..
      semoga awk dipertemukan dengan insan yang mampu bimbing awk syg

      Delete
  12. Tahniah yaya... Dh dimiliki... Moga cepat2 naik pelamin ea..

    ReplyDelete
  13. Wahh .. akak kawen awal-awal . Seronok la akak . Somoga takde halangan nak kawen nanti . Aaamiin :D :D

    ReplyDelete
  14. Yaya. Cepat2 la majlis. Jangan lupa share dengan saya & semua ye? =)Happy kenal Yaya. & Yaya selalu komen kat blog saya. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...insyaAllah ^_^ nanti Yaya share

      Delete
  15. TAHNIAH DIK YAYA . WAH . SONOK DA D RISIK

    ReplyDelete
  16. Tahniah Kak Yaya .. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu ..

    ReplyDelete
  17. Wahh Tahniahh.. :D Yaya, nak tanya boleh tak.. memang pakai cincin kat jari tengah ek ? heee~ ^_^ semoga hubungan kekal hingga Syurga.. Amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..yaya pakai jari tengah sebab jari manis tak muat..hehe longgar..tapi boleh je kalau nak pakai jari tengah..

      Delete
    2. oh... beli tanpa tahu saiz jari ek.. hehe..

      Delete
  18. Yaya, boleh bagi link FB tak ? akak nak add..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...