Entri Terbaru

A big thanks to them


Assalamualaikum semua..
nak update sebelum start memasak..Yaya nak ucap terima kasih bebanyak sebab ada antara blogger yang sudi bagi kad raya..Yaya tak dapat nak bagi la..masa tak ada..tahun depan ye insyaAllah Yaya bagi ^_^..
terima kasih kepada blogger +Kathy Rbain yang menjadi orang pertama yang bagi kad raya, kedua blogger Aznaim, dan ketiga kepada blogger +Ieta Mat Saad  dan Apit kerana sudi bagi kad raya, t-shirt raya dan topap raya..hehe..n tak lupa jugak to my aunty for the ole-ole from viet nam..


kad dari blogger +Kathy Rbain 
thanks ^_^


thanks naim untuk kad raya yang smart ni..
dari photo paper tau..
jadi boleh la letak dekat album gambar..


from my aunty..
hehe..
tahu-tahu je Yaya suka warna purple..



ni dari +Hafizzi Aziz ..
mula-mula bukak tergamam, eh duit raya la..
rupa-rupanya kad la..
sob sob..
baru nak senyum sampai ke telinga..hehe,,



last but no least..
t-shirt n topap raya dari +Ieta Mat Saad ..
thanks a lot...
tak sangka ada topap sekali..
macam tahu je Yaya tengah sengkek kredit maxis ni..
digi banyak la berpuluh-puluh..
tang maxis hampeh..hehe..


13 comments:

  1. Byk jgk yaya dpt tu..saspen je buka2 ada lima puluh inggit..rupa2nya kad raya..=D

    ReplyDelete
  2. sama-sama yah.hehehe..simpan baik2 2..

    ReplyDelete
  3. Tahniah.... terima kasih sudi join segmen tu. Insha Allah 1 day akak nk buat G.A plak. Dah sampai, lega... Alhamdulillah... Setakat itu je la yg termampu...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pun sudah cukup kak..
      thanks again ^_^

      Delete
  4. maaf yaya..akak guna ready made card je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa akak, yang penting iklas kan ^_^

      Delete
  5. wahhh seronoknye ..dapat bnyk hadiah ...selamat hari raya :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...