Entri Terbaru

Limited button badge.


Assalamualaikum semua..
yeaay!!!
tengok atas tu, dah dapat pun button badge yang Yaya order..
button ni ada 30 unit je tapisetelah ditolak itu tolak ini tinggl la eberapa sahaja untuk blogger yang join GA dekat blog Yaya nih..
saja minat pulak nak buat macam ni..
lepas ni Yaya nak order button badge untuk blogger mengikut negeri kelahiran..
contohnya "blogger kedah" dan ada bendera negeri kedah la kan..
tapi tu tunggu GA akan datang la ye..
untuk GA yang sekarang bukan sahaja button badge malah topap, buku agama serta novel juga menanti peserta bertuah..
jangan lepaskan peluang..jom join SINI..


7 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...