Entri Terbaru

mobile blogging #Daku berduka..Allah mengetahui.

sob sob..
sedih bercampur hiba bila my babah kata duit bulan ni tak cukup bila adk minta duit beli bju..
adik pun satu demand smpai nak beratus-ratus..
Yaya pulak yang da rasa serba salah dan tak sampai hati pulak nak minta duit beli barang masuk u nanti..nak kena bayar yuran lagi..
memang tak sampai hati..guna je la duit simpanan yaya..dan kene catu balik ni..semoga cukup la duit yang ada..semoga Allah permudahkan segalanya..
yah minta maaf abah, kalau yah ada duit lebih yah bayar yuran guna duit sendiri..

6 comments:

  1. sabar yaya..sian kat babah yaya...jom ambik e-kad raya yaya...

    ReplyDelete
  2. sabar ye yaya..semoga semuanya di permudahkn..

    ReplyDelete
  3. mgkn ada hikmah...sabar ye yaya..:)

    ReplyDelete
  4. yaya..xmo xmo cdih2..hidup ni kene happy walaupun kita ade masalah..kerana masalah lah mencorak kehidupan kita..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...