Entri Terbaru

New header

Assalamualaikum semua. Dapat lagi kita berjumpa kan korang. Mentang-mentang Yaya tak update entri, tak ada yang singgah, dua tiga orang je. Sob sob. Kebelakangan ni Yaya memang sibuk dan akan makin sibuk  bila sampai hari melapor diri. Blog akan terabai buat seketika waktu. Maaf ye syg ku CCY. Jangan majok lama-lama ye. Nanti yaya rindu.. ngee >_<

Okay ni nak cerita pasal header baru Yaya. Baru je kan Yaya tuka headerdan tukar baru tapi kali ni bukan Yaya buat sendiri tau, dapat hadiah dari blogger Madrasah Kehidupan sebab Yaya terpilih menjadi salah seorang pemenang GA yang dilangsungkan. Okay semua tak tahu nak taip apa, lepas ni Yaya nak blogwalking. Sebelum tu jom terjah Madrasah Kehidupan. Thank ^_^

Madrasah Kehidupan™

12 comments:

  1. cantiknya header yaya..... best lah mama tengok...

    ReplyDelete
  2. wah!!cantiklah header tuh!!simple...heheheh....isi tabung sineh..huhuhuh!!!

    ReplyDelete
  3. cantik header baru yaya...nampak lebih matang dan berkeyakinan..:)

    ReplyDelete
  4. cantiklah header tu ...nampak lebih kemas :)

    ReplyDelete
  5. comel dan cantik header yaya :)

    ReplyDelete
  6. blogger madrasah mmg kreatif =) suka ke blog dia..perasan juga blog yaya dah lain.cntik je

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...