Entri Terbaru

Semakin hari semakin purple.

Assalamualaikum semua. Tengok je tajuk dah tahu dah habit Yaya dan fevet tegarnya ini. Warna ungu. Tentulah! Ni kisah tentang nak sambung belajar lah ni, dari bagasi dan boleh kata keseluruhan barang Yaya disaluti dengan warna ungu ni. Pink? kesian pink tersalut sedikit-sedikit je. Memang berat sebelah betul la Yaya ni. Bukan berat sebelah, kan Yaya dah kata Yaya lagi obses dengan warna ungu. kasut je warna pink. Hehe, tu pun sebab ungu tak ada. Habis habis, parah parah dah Yaya ni. Habis la nanti budak APB mesti geleng kepala je. 

haa tengok tu bagasi, handbag, dompet n botol air semua purple.

okay botl belakang tu dh simpan kat rumah je sebab nak bawak yang baru,
sebab yang baru ni boleh isi air sampai 2L..
haa banyak kata ko.
memang kuat minum Yaya ni..
minum air banyak2 ye semua.

okay Yaya guna bag galas masa form 6 ni, masih elok lagi..
tak elok membazir.


20 comments:

  1. Hehe..same la ngan LeYa.. favourite color LeYa pun purple

    ReplyDelete
  2. Hehe..same la ngan LeYa.. favourite color LeYa pun purple

    ReplyDelete
  3. Hehe :)
    semangatnya yaya... munirah barang pun x kemas lagi.. hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takut last minute kelam kabut lak

      Delete
  4. ini kalau fizi x cukup lagi nie..baldi,bantal banyak lagi rasanya..heheh :)

    ReplyDelete
  5. waduh!!!!!peminat ungu...hakhakhak!!!sy peminat biru...keh..keh..keh..

    ReplyDelete
  6. Purple itu memang syantek... Rerasa mcm nak tukar warna purple plak kat blog akak tu. hehe...

    ReplyDelete
  7. tudiaa..suka betol yaya dgn warna ungu..

    husna suka oren!! ;)

    ReplyDelete
  8. he3..mak aih =) ni betol2 fanatik dgn warna ungu..nnti xperlu teka dah..ape yg yaya nk msti semua ungu kn..nsb baik xde manusia wrna ungu he3..

    ReplyDelete
  9. ahh ungu cantik kot.. sy pun suka jugak dgn purple. warna yg sweet je mata memandang. ahaha! :)

    ReplyDelete
  10. wah adik nampanya memang nak kalahkan cik akak ye...hihi...
    :)

    ReplyDelete
  11. cma la colour kegemaran kita...i love purple.smua nak purple :)

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya :)

    wah, boleh geng ngan kak Ros, minat purple jugak :)

    ReplyDelete
  13. suke gak warne purple.... tp, kalo pakai purple lagi nampak jambu.... hehehe

    My post : Widget Percuma : Logo Merdeka Kali ke-56

    ReplyDelete
  14. wahh semua purple :) terbaiklah :)

    ReplyDelete
  15. peminat unggu ye..kak zara plk minat pinki2..hee..=D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...