Entri Terbaru

Tinggal 3 hari saja lagi.

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah masih lagi dapat melihat matahari hari ini. Semalam Yaya hilang menyepi langsung tak sentuh lappy. Semalam pergi sekolah lama amik sijil STP. Satu hari suntuk kat sungai besar sekali beli barang yang tak cukup lagi. Pagi ni pun pergi cari barang lagi dan alhamdulillah semua dah cukup. Awalkan Yaya kemas barang, bukan apa Yaya takut bila last minute ada yang tak cukup lagi susah. Bila awal kemas kita tahu la apa yang tak cukup lagi. Tengok tajuk atas tu bukan hari Yaya nak lapor diri tau tapi tarikh untuk contest kat blog ni tamat. Kalau nak tahu selanjutnya sila klik banner dibawah, TQ


#now masa untuk blogwalking

1 comment:

  1. cik yaya..
    jemput join segmen akak ni
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...