Entri Terbaru

Berita gembira untuk pembaca blog Celoteh Cik Yaya

Assalamualaikum semua pembaca blog CCY. Dah lama rasanya tak berceloteh disini kan? Huhu.. Diharap korang semua sudi membaca sampai habis entri kali ni kerana ada berita gembira yang Yaya akan share dengan korang, ini bukan sahaja berita yang gembira sahaja, malah dapat memberikan korang peluang untuk membeli barang dengan baucer sebanyak 15%. Sapa yang senang-senang je nak bagi kita 15% diskaun kan? Berita ini khasnya untuk wanita dan lebih lagi pada mereka yang suka bergaya dengan pelbagai jenis tudung. Korang tak perlu nak beratur panjang atau melalui kesesakan lalu lintas semata-mata untuk mencari dan membeli barang yang korang mahukan, segalanya dihujung jari sahaja. Pernah tak dengan penjualan tudung online yang terbesar? Segala yang dijual sangatlah awesome dan memuaskan. Yaya juga suka cuci mata dekat kedai online tudung ni. Apa lagi kalau bukan tudung2u online. Nak tahu apa yang dijual?

Untuk yang gemar memakai selendang kali ini terdapat selendang yang panjang dan selendang ini antara yang terbaru.

Bagi yang penggemar tudung bawal pula mereka juga boleh membuat pilihan dengan corak bawal terbaru..


Tudung bawal ini adalah tudung bawal v-shape dan senang untuk dibentuk. Nampak menarik bukan? Apa tunggu lagi? Selain itu, bagi yang mahu memulakan bisnes atau memang menjalankan bisnes, korang juga boleh mendapatkan tudung bawal plain yang berkualiti dengan harga yang super duper murah.

Terdapat pelbagai lagi jenis tudung yang terdapat di tudung2u yang semua pembaca blog Yaya boleh dapatkan dengan harga yang murah. Bagi semua yang setia membaca sehingga habis, korang boleh menggunakan baucer yang diberikan oleh pihak tudung2u untuk semua pembaca blog CCY dan korang akan mendapat diskaun sebanyak 15%. Sila guna kod baucer ini untuk mendapatkan diskaun AGG2013 (sah sehingga 30 SEPTEMBER, 2013). Untuk melihat pelbagai lagi jenis tudung yang terdapat di kedai online terbesar ini, klik tudung2u. Selamat membeli ^_^.


10 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...