Entri Terbaru

Senarai pemenang awesome.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
Alhamdulillah baru ada kesempatan untuk mengumumkan pemenang bagi GA yang telah Yaya langsungkan.
seramai 128 telah menyertai GA Yaya yang tak seberapa ini.
Terima kasih sangat ye korang semua dan Yaya nak minta maaf sekali lagi jika senarai peserta ada yang Yaya tak masukkan, mungkin sebab Yaya tak perasan dan ditambah dengan kesibukan Yaya yang baru menyambung pengajian. Maaf sekali lagi.
Mari kita lihat siapa yang bertuah itu.
Semak no u all dekat SINI

untuk tempat Pertama, kedua dan ketiga = button bagde dan sebuah novel




10 peserta bertuah = button badge dan buku ilmu agama











ini semua adalah pemenang yang memerlukan pos hadiah ke rumah mereka.
untuk pemenang topap Yaya akan umumkan selepas penghantaran hadiah selesai..
jangan risau ye semua..
insyaAllahada rezeki korang.

untuk semua pemenang, 
sila mesej nama, alamat, no telefon dan nyatakan korang menang apa dan hantar ke SINI.. tempat lain tak diterima okay. Ianya bagi memudahkan urusan Yaya untuk cek. TQ.



29 comments:

  1. alamak ..xda lagi rezeki akak sis...huhuhu..sedih...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yaya, bestnya. taniah kepada pemenang semua. yaya, study hard okey :)

    ReplyDelete
  3. No.47 la Cik yaja. Alhamdulillah. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. saya masuk segmen anda..bagaimanapun, saya tolong isi tabung nuff anda.

    ReplyDelete
  5. saya tak join segman anda. isi tabung nuff anda je.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Terima kasih Cik Yaya :)

    ReplyDelete
  7. cik akak tak menang...hihi...
    tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  8. tahniah diucapkan kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  9. alorh,cikit je lagi kite no 19 .. xde rezeki..

    ReplyDelete
  10. alahai...tak de rezeki lagi...:) tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. yaya chan, apa tajuk novel apa?

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang.. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. tahniah pada pemenang... selalu mmg kena sipi2 je huhu..

    ReplyDelete
  14. Akak, masih boleh tuntut ke hadiah tuu? Minggu ni Najwa ada exam, so tak sempat nak tengok pemenang. Kebetulan pulak Najwa peserta ke-9 yang bertuah mendapat button badge dengan buku ilmu agama.

    ReplyDelete
  15. cik yaya... terima kasih erk hadiah...

    http://nur-afiz.blogspot.com/2013/11/menang-hadiah-dari-september-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...