Entri Terbaru

Yaya berhenti berblog.

Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera. Selepas difikir-fikir Yaya ambil keputusan untuk berhenti berblog memandangkan Yaya pun sudah menyambung pengajian pasti sibuk lagi2 minggu ni kerana ada sesi suai kenal. Hurm sob sob.. sorry Yaya terpaksa buat keputusan ni kerana pelajaran lagi penting buat Yaya. Korang nanti janganlah tak nak singgah dah blog CCY nih. Kesian CCY tau. Janganlah menganak tirikan CCY tau. Pasti Yaya rindukan korang semua. Semoga kita akan berjumpa lagi. Hari ni Yaya dah berangkat ke UiTM Shah Alam untuk melapor diri dan akan teramat sibuk sampai 7 September ni kerana ada sesi suai kenal. Excited pulak. Doakan Yaya ye korang semua. Doakan yang terbaik untuk Yaya dan doakan Yaya tak kena kejutan budaya. Eh sebelum tu Yaya nak cakap ni, Yaya bukan berhenti berblog selamanya tapi sampai 7 september ni je la korang, hehe. Lepas tu Yaya berblog lagi tapi slow-slow la tak seaktif macam dulu-dulu la. Korang janganlah pulak sombong ye nanti. Hehe.. Yaya sayang korang semua tau. 8 September ni nak update nama peserta yang join GA Yaya. Kalau nak join klik gambar kat sidebar tu okay ^_^.

~AUTO PUBLISH~

18 comments:

  1. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan yaya.. all the best yaya..

    ReplyDelete
  2. wah..yaya sekarag dh bergelar siswi uitm:) all the best yaya^^

    ReplyDelete
  3. tak pe yaya..semoga semua di permudahkn..semoga berjaya yaya cayang..=D

    ReplyDelete
  4. Selamat menempuh alam siswa siswi yaya n study baik2 :)

    ReplyDelete
  5. Woaaaa kita sama U tapi nad x yah sesi suai kenal hehe welcome ^^

    ReplyDelete
  6. sydoakan yang terbaik untuk cik yaya!!!urus yang penting dulu...hehhehe...

    ReplyDelete
  7. pasti ada yg faham pasal ni yaya =) ape pn belajar elok2..all the best yup

    ReplyDelete
  8. tak pe adik akak tersayang...ada masa msej je cik akak..hihi..:)

    ReplyDelete
  9. selamat berjuang yaya :) belajar rajin-rajin

    ReplyDelete
  10. gud luck yaya, support orang kampung mama!!!.... bye yaya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...