Entri Terbaru

Semakin hari semakin menghilang.

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Bersyukur kerana masih dapat berceloteh disini walaupun hanya beberapa blogger sahaja yang tinggal menyinggah di CCY ni. Pertama sekali Yaya nak minta maaf pada diri sendiri dan semua kerana sudah jarang update entri dan melawat serta membalas kunjungan blogger, maaf maaf dan maaf teramat sangat. Buat masa ini Yaya tersangatlah sibuk dengan tugasan2 yang diberikan oleh pensyarah dan jugak aktiviti yang berkaitan. Ni pun Yaya update guna handphone je. Maaf sekali lagi. Akhir kata jika Yaya mempunyai masa terluang, insyaAllah Yaya akan datang berkunjung ke blog kalian.

6 comments:

  1. Seperti air menulis pun ada pasang surutnya, biasalah tu Cikyaya....:-)

    ReplyDelete
  2. xpe yaya take ur time..buat kerja yg penting dulu ;)

    ReplyDelete
  3. salam jumaat yaya.. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan..

    ReplyDelete
  4. Kadang-kadang ramai yang suke jadi silent reader jer...

    ReplyDelete
  5. takpe yaya..kami faham..rindu kat sis..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...