Entri Terbaru

2014 Bloglist Blog Celoteh Cik Yaya


Assalamualaikum semua. Pejam celik pejam celik, kita dah masuk penghujung 2013. Jadi dengan itu Yaya nak buat segmen untuk memilih blog yang akan menjadi bloglist Yaya untuk tahun 2014 pulak. Bloglist Yaya ada dua kategori, satu bloglist tahunan dan satu lagi bulanan. Segmen ini sekejap je sebab akan ada lagi sambungannya di bulan lain. 

Syarat2 nya ialah :
  1. Follow blog Yaya
  2. Like and share page ni 
  3. Copy banner dan backlink ke entry ni.
  4. Tinggalkan link korang kat komen entry ni sahaja.
  5. DONE!!!
Hanya 15 blog bertuah yang akan dipilih oleh encik Random. Segmen ini akan tamat pada 31 December 2013.

Seseiapa yang terpilih menjadi bloglist Yaya, diharap anda juga meletakkan blog ni dalam bloglist anda ^_^.

SENARAI PESERTA akan dipublish nanti.


24 comments:

  1. akak join...
    http://resipidarihati.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  2. http://www.aimisyahirah.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html join..

    ReplyDelete
  3. salam
    dah join. harap menang
    http://iamtifa.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  4. Shawal join.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  5. http://studioous.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  6. http://jueazrin.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  7. http://qileh.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    :D nk join!!! hihihi

    ReplyDelete
  8. http://cikmanissweet.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  9. Eraz join :

    http://www.erazfadli.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  10. http://mimbarkata.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  11. Akak Join yer..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  12. http://kecekkira.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  13. Akak dah follow & join yer...
    http://maszie.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  14. As Salam..
    Saya join
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  15. kak mia join.... sempat diterima tak? Huhuhuhu

    http://www.mialiana.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  16. http://puteryfarhana.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  17. Salam :) anis join <3 http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  18. join

    http://loveisyaa.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  19. zam join~ http://zamani84.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  20. http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  21. HAPPY NEW YEAR...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  22. Join!

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2013/12/2014-bloglist-blog-celoteh-cik-yaya.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...