Entri Terbaru

Midnight before . . .


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Lama rasanya tak update blog (padahal baru 2-3 hari je). Nampak tak? nampak tak? Gambar kat atas tu? Apa kaitan? itulah punca Yaya tak update blog. Bukan update blog je, sentuh laptop pun tak. Tengah pagi buta ni baru nak sentuh sebab terlalu rindu yang amat sangat. Huk huk. Sebenarnya sekarang tengah minggu exam. FINAL EXAM weyh. huhu. Tu yang kena study smart tu. Memang la tak menghadap buku 24 jam tetapi Yaya ni kalau tak bukak laptop memang 24 jam la terbukak. Tu yang tak mahu tu. Takpe, ni sat lagi Yaya terus tutup laptop sambung study. Pepagi + sunyi macam ni senang sikit mahu masuk. Jangan jadi macam karton kat atas tu, kembang kepala dia, sian kot. Doakan Yaya dan yang lain dapat buat yang terbaik k korang. Oklah korang, nanti jumpa lagi k ? yang mana belum join segmen Yaya jemput2 join k ^_^  Nak join meh klik sini --> Bloglist 2014


22 comments:

  1. gud luck yaya... samalah nasib kita, tengah berperang dengan final sekarang ny.. ;)

    ReplyDelete
  2. Hehe, terasa sebentar dengan itu gambar. Macam pernah terjadi pada diri sendiri pulak. kekeke
    Apa-apapun good luck ofr ur final ye. Chaiyook!!

    ReplyDelete
  3. Good luck kak yaya! Buat yang terbaik ya! :)

    ReplyDelete
  4. Good Luck.. Perkara biasa kot bagi student.. Tapi kalau boleh, elakkan jadi perkara biasa pada kita..

    #Malam-malam datang terjah blog orang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...yup memang tak boleh..parah nanti

      Delete
  5. BEST OF LUCK CIK YAYA <3333 HEHEHEH

    ReplyDelete
  6. studay smart not study hard..hihi..gud luck exam. :)

    ReplyDelete
  7. sekrang musim exam...good luck semua, May Allah easy our way :) amin

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya dgn cmrlang cik yaya.. all the best... :-)

    ReplyDelete
  9. Semoga Cikyaya dpt yg terbaik!!

    ReplyDelete
  10. kdg2 sy mcm dlm kartoon tu..ehehe..sadis~

    btw, bittaufiq wannajah fil imtihan ye..=)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...