Entri Terbaru

Nak simple tapi tak nak simple sangat. Macam mana tu?

Celoteh Cik Yaya

Assalamualaikum semua.
Petang-petang ni rajin pulak menggodek dan mengedit blog.
Dah lama rasanya tak edit mengedit nih.
Keras tangan.
Nasib baik tak lupa lagi.
Dah lama rasa nak tukar tapi tak pasti nak tukar macam mana lagi pun
rasanya lawa lagi (sayang kot nak tukar sebab ungu punya pasal).
Tapi petang ni fikir dan terus fikir dan akhirnya nekad gak nak tukar.
Ungu pun ungu lah.
Nak bagi tenang sikit, tak serabut yang penting background tu still ada lavender.
hi hi hi. >_<
Yaya edit header, footer, menu tabs dan background je.
Yang lain still sama.
Alah, Yaya tukar benda yang senang je, adik umor 14 pun lagi mahir dari Yaya.
Tak pe la yang penting hasil tangan sendiri (nak sedapkan hati) haha dan puas.
Okay lah. Korang komen lah ye apa yang korang rasa dengan hasil tangan Yaya yang tak seberapa nih.


12 comments:

  1. Hahaha betul,
    qilah pon nak simple tapiii taknah ah simple sgt!!! Hiihihih
    ok lah :D
    Ungu lavendaaar~ <3
    Sgt cantik!!!

    ReplyDelete
  2. JEMPUT JOIN

    http://sayasyiera.blogspot.com/2013/12/tomodachi-big-giveaway_31.html

    ReplyDelete
  3. bab edit2 ni tasneem langsung tak reti. hehe aci tak, tasneem upah orang je hee :)

    ReplyDelete
  4. macam mana nak jawab tu,.. nak simple, tapi tak nak simple sangat.. hihi.. tuan badan je yang tahu tu :)

    ReplyDelete
  5. okla pndai jugak bab2 edit.. sy ny tggu stahun skali bru tukar..hehe.. tp hasil yaya ttp kiut blog ny..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...simple tapi sedap mata memandang...akak suka simple tapi cantik...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...