Entri Terbaru

See you again Madam :'(


Assalamualikum dan selamat petang semua..
Cepat masa berlalu..
tak terasa pun dia menyapa..
dari awal bulan sembilan..dari awal minggu pertama kami belajar..
sampailah minggu ni iaitu minggu ke-14..
ada apa dengan minggu ni?
minggu ni adalah minggu terakhir kelas dimana lepas ni kami takkan g kelas dan menyiapkan diri untuk exam.. ni hanya untuk LG je tau.. iaitu kos Pengajian Bahasa.. coz lain tak tahu la pulak..
yang sedihnya bila last kelas tadi Madam Nalini (lecturer for ELC 400) say goodbye..
waaaaaa... tiba-tiba sebak rasa hati ni..walaupun tak la rapat dengan Madam tapi takkan mudah lupa
ilmu yang dia beri..
cara dia..
senyumam dia.. sweet kot..
paling tak lupa ialah kalau masuk kelas dia jangan cakap bahasa Melayu kalau tak gamaknya kau balik lewat sambil sembang dgn dia dalam bahasa English sampai dia puas hati..
haha..Yaya dan pernah kena dah..
nak buat macam mana kan..terlepas pulok..
tapi best ape dapat sembang-sembang..
sebelum balik tadi sempat la tangkap gambar buat kenangan..
huahuahuahua...
sedih..

thanks Dr. Nalini Arumugam..
we will not forget u Madam,,
hope we will meet again..

12 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. setiap pertemuan psti ada perpisahan .. :)

    ReplyDelete
  3. wahh mesti lecture ini orangnya baik hati dan penyayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..walau tak rapat dapat rasa aura keibuannya

      Delete
  4. Sedih kan kalau bab2 perpisahan ni ..Tapi nak buat macam mana , setiap pertemuan mesti ada perpisahan

    ReplyDelete
  5. kalau orang baik dengan kita mesti kita rasa sayang..

    ReplyDelete
  6. insya allah akan bertemu dkt lua nnti.jasa nye jgn dilupa ;)

    ReplyDelete
  7. Same to me. Time study dulu bilsa suka dgn cara seseorg lecturer mgjar mmg sedih bila dh final week, sbb mmg ada kmgknan takkan jmpa dah, tambah2 bila paper elektif dr faculty lain... Hurmmm, smua tu dh jadi kenangan dah dlm hidup Muz.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...