Entri Terbaru

Shawl Labuh


Assalamualaikum semua. Alhamdulillah masih lagi bernafas dan melihat keindahan ciptaan Allah. Tengok model dekat atas tu. HEHE <3 ^_^
Apa kaitannya dengan tajuk Yaya kali ni? Shawl labuh? Pasti ramai suka pakai shawl tapi lebanyakkan shawl yang dijual jarang dan tidak labuh. Baikllah kali ni Yaya mengeluarkan rekaan Yaya yang diberi nama Lavender Satin Shawl Labuh. Dah lama tak niaga and now I'm Back ^_^ clap your hand please .. TQ. Shawl yang semestinya tidak jarang kerana diperbuat daripada kain satin gred A dan labuh kerana bidang 60. Okay moh reramai like and share page Yaya k ^_^

                                                     
                                                                


5 comments:

  1. betul tu... susah nak cari shawl yg labuh. Cantik gak shawl-shawl ni

    ReplyDelete
  2. menarik la shawl labuh tu yaya
    cantik..kain mcm nampak satin..berkilat

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...