Entri Terbaru

Awas Link Rosak


Assalamualaikum.
Tengok tu.
Lepas tu Yaya baca entri blogger Fizi tentang INI.
Terus Yaya pergi cek dan hasilnya macam yang ditunjukkan gambar dekat atas tu.
banyaknya link rosak. 660 ??? oh my
Lepas ni nak pergi follow tutorial blogger Kathy untuk buang link rosak.
Korang kalau nak cek meh SINI.


10 comments:

  1. Replies
    1. Akak baca dekat entri blogger fizi tu

      Delete
  2. dah lama cari url untuk link rosak ni .. akhirnya dapat jugak :) Anis pun nak check jugak ni ..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. menurut sumber, google akan stop detect kita pumya blog sebab banyak link rosak

      Delete
  4. terima kasih beritahu pasal benda ni . appreciate it a lot . nak pergi check . :DD

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...