Entri Terbaru

Berakhir Semester 1.


Assalamualaikum. 
Petang ni Yaya nak cerita benda yang dah basi.
Macam makan je kan. (Ape la Yaya ni)
5 Januari lalu berakhirlah peperiksaan akhir Yaya iaitu subjek BMP422 (MALAY GRAMMAR)
atau dalam Bahasa Melayu nya Tatabahasa.
Dengar macam senang kan?
Cuba dulu baru tahu senang ke idok.
Siapa yang kata Bahasa Melayu ni senang?
Huhu. Tak de benda yang dekat dunia ni mudah.
Betul tak korang?
Habis je 5 Januari, tapi 4 hari kemudian baru Yaya balik.
Maklumlah nak luangkan masa dengan sahabat dulu.
Mana taknya, time exam dok terperap 24 dalam bilik pandang buku pandang bantal.
Agak rasa dah sarat sangat otak ni, alih pandangan ke bantal. Baru lega.
Subjek last ni lah paling mencabar sebab Yaya tak tidur semalaman.
Pecah rekod wow. Yaya ni mana tak pernah tak tidur time exam, kali ni je terpaksa. Fuuuuh!
=====================================================
Tiba masanya nak balik, dengan sayunya hantar kunci bilik + kad pelajar yang selama ni duduk setia depan pintu dekat pejabat.
Tata. Kita pasti takkan berjumpa lagi.
Sebab?
Sebab next sem Yaya dah stay luar.
ok lah, sampai disini sahaj cerita yang dah basi ni.
Assalamualaikum.

Nota kaki : Tak sabar pulak nak masuk sem 2. Sebab? Tunggu nanti entrynya.

4 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...