Entri Terbaru

Berita baik buat peserta bloglist.

Assalamualaikum dan selamat malam.
Mai mai sini ada berita baik tok u all yang dah join segmen bloglist 2014.
Yaya tak agak pun lebih dari 15 yang join, tapi sebab lebih Yaya pun buat keputusan untuk amik semua
yang join letak sebagai bloglist.
Ini adalah sebagai tanda penghargaan kepada u all okay.
Terima kasih k sudi join.
Bloglist cinta Januari pun telah terisi oleh pengomen yang suka singgah blog Yaya dan rajin komen-komen nih.
Korang semak la ye ada tak link blog korang ^)^
HAVE A NICE DAY ^_^

5 comments:

  1. jemput join.. :) http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-szl.html

    ReplyDelete
  2. wah. terima kasih yaya. tapi nti leh x letak link http://nikainaa.blogspot.com/ ? bukan yang -- > http://inameowmew.blogspot.com/ . ehe. kalau boleh lah. hee :D

    ReplyDelete
  3. thanks add blog akk...akk da letak blog yaya dlm blog akk...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...