Entri Terbaru

Blog Yaya yang Baru

Assalamualaikum u all.
another blog again?
Haish Yaya ni gile blog ke hape?(takpe nanti kalau tak nak delete aje) ape susah.
Ni bukan blog tok share pape ke.
Blog ni hanya untuk bloglist Yaya je.
sebab hari tu update entry tentang  bloglist,
tetiba dapat idea nak buat blog just tok bloglist je sebab Yaya kalau boleh nak letak bebanyak link blog blogger2, tapi bila fikir kalau letak dalam blog ni takut berat sebab banyak widget lain kan.
Tu yang decide buat yang baru khas tok bloglist.
Korang lak terkejut kalau tetiba widget bloglist Yaya hilang dekat blog ni sebab dah transfer kat blog baru.
Meh jengah bawah ni.

Bloglist Yaya 2014

Tengok2 la kalau link blog ada ke tak.
Kalau tak de meh tinggalkan link blog korang, dan jangan lupa letak blog Yaya dalam bloglist korang jugak tau. Adios. ^_^




6 comments:

  1. Ooo...byk gak ckp gitu tp kli ayut tak sempat dh nk bkak 2blog....huhu

    ReplyDelete
  2. lagi senang ada blog khas untuk bloglist ni yaya..jgn lupa masukkan akak yer?

    ReplyDelete
  3. cik akak pun nak gak dik...lama tak singgah adik nie :)
    gara-gara link satu adik tak pakai lgi kan :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...