Entri Terbaru

Bukan Blog Gosip Artis.

Assalamualaikum. Bila blogger je mesti ada yang fikir gosip, gosip dan gosip. Pernah dah Yaya melalui perkara macam ni bila orang tahu kita blogger, ada yang fikir kita ni kaki gosip. Memang ada blog Yang personal tapi campur dengan gosip atau berita artis terkini dan ada juga yang memang khas untuk artis je. Itu terpulang pada individu atau blogger itu sendiri.

Tapi bila ada yang melabelkan semua blogger suka bergosip, itu yang buat Yaya terasa+sakit hati. Cuba betulkan pandangan anda semula ya wahai penilai. Cara dia mengatakan yang blogger ni memang kaki gosip buat Yaya rasa "eh hina sangat ke aku jadi blogger? Takkan la kerja aku nak bergosip je"

Bukan semua la blog cerita pasal gosip. Yaya pun tak suka la. Banyak lagi perkara yang Yaya nak share selain cerita gosip artis tu. Kalau tak betul jadi fitnah namanya. Akhir sekali Yaya nak tegaskan disini bahawa blog Celoteh Yaya bukan blog bergosip tentang artis ye. 

9 comments:

  1. sy pun blogger personal, nk cerita psl artis rasanya mmg tak pernah sebab takut fitnah dan kita pun akan tanggung dosa jika sebarkan. .apatah lagi kalau pasal aurat. .

    ReplyDelete
  2. Sabar la yaya..akak pun mengalami masalah yang seakan sama..bezanya bila akak maklumkan pada kawan kawan akak ada blog..jemput mereka singgah..persoalan mereka ''ko buat blog berniafa apa?..ke merapu?..Allahuakbar..sedihnya..setiap orang berhak memilih jalan sendiri asal tidak bertentangan hukum Allah..jadi hormatilah selagi ia tidak menyalahi hukum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting kita membuat -buat cerita

      Delete
  3. betul tu.... macam2 pndangan org... cma plu jadi diri sndiri... :D

    ReplyDelete
  4. betul2..tak semua blogger tu kaki gosip laa..kite pn blogger personal jugak..semua cerita pasal life..huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...