Entri Terbaru

Cuba Baca Balik.


Assalamualaikum. Tengok gambar atas tu. Curi dekat google je. Apa la lawak sangatkan Yaya ni. Cuba korang pulak buat macam Yaya buat, pasti geli hati. Apa yang Yaya buat?

Baiklah, cuba korang tengok balik entry korang yang pertama sekali lahir daripada blog ni. Entry pertama yang korang buat. Lepas tu baca yang selepasnya sebanyak mana la sampai korang rasa ada kelainan pada entry korang. Apa korang rasa? Geli hati tak? Haha. Bila Yaya baca balik entry mula-mula sekali dan seterusnya dalam 10 entry, geli hati sangat. Lawak la cara Yaya. Dulu sebelum membahasakan diri "yaya", Yaya guna "aku" je. Mula-mula dulu banyak gak la, boleh katakan entry mula-mula tu cerita pada perjalanan seharian Yaya ditempat kerja dan macam-macam lagi pasal diri Yaya, putus cintalah, kecewa, terluka. Wakakaka, sakit perut makcik gelak.

Masa tu tak ada orang komen pun, kalau ada pun satu dua orang je. Memang lah baru lagi kan. Masa tu tak pandai lagi nak mengoleh cerita apa, sebab blog sebelum ni yang dah didelete lebih menceritakan peribadi. Sebab apa Yaya delete? Baca SINI. Lepas tu korang singgah la entry selepasnya pulak. Hehe..lawak lawak, nampak ketidakmatangannya Yaya ni. Hehe. Selamat menbaca sejarah lama ^_^.

9 comments:

  1. haha, biasalah tu. masa saya mula2 ada blog pun macam tu juga. Saya pun guna aku juga. Tapi sekarang ni, dah guna "Madihah" :)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha. Gelak sakan nie. Aten pon sama draft je semua entry2 lama. Cam malu jerrrr. Hahahaa :D

    ReplyDelete
  3. sama laa ngan Za..entry masa mula2 dulu merapu ja banyak..hehe..

    ReplyDelete
  4. salam.. hihihi.. betul tu... kdg2 kalau boring kerap jugak la baca blik entry msa mula2 buat dulu... mmg lwak hbs... rsa mcm tu bukan tasha y taip.. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Tp bila dh lama2x dh smakin tahu cara nk mnulis kn .... ;)

    ReplyDelete
  6. hehehe..tu la pasal..segan nak baca entri lama..

    ReplyDelete
  7. akak kalau baca entri lama akak, serious rasa diri ini skema sesangat.

    ReplyDelete
  8. Sama la akak...bila baca entry mula mula dlu mcm sengalll je mcm hampehhh je..hahaha

    ReplyDelete
  9. haha betul tu betul. tulis tah pape..
    but sampai skrg ada gak tebiat ceerita pasal jiwa.
    Baca balik rasa nyampah. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...