Entri Terbaru

Done wif Langsir.


Assalamualaikum.
Akhirnya berjaya jugak laksanakan salah satu target cuti sem.
Lebih kurang empat lima hari lah nak siapkanjahit langsir ni.
Simple je tak la kerawang-kerawang bagai.
Mana taknya, bukan focus, macam-macam lagi benda yang Yaya kena buat.
Slow-slow dan akhirnya siap. (senyum)
Lega.
Target cuti sem yang lain pun dah jalan dan ada yang dah siap jugak.
Tapi tu lain kali kena review sebab nak bagi kejutan buat korang (korang kena terkejut tau, kalau tak pun, buat-buat je la terkejut eh)
hehe.



9 comments:

  1. siap...hihi...
    kalau cik akak mesti tak siap :)

    ReplyDelete
  2. bukak tempahan untuk jahit langsir tak? tasneem nak hanta ni! ^^

    ReplyDelete
  3. Wah..pandainya... cantik... ^______________^

    ReplyDelete
  4. Bestnya ada bakat menjahit kan.. Jimat dh nk deko umah sndiri..

    ReplyDelete
  5. yang simple ni menarik.. mama langsir jahit simple jugak yaya..

    ReplyDelete
  6. pandai yaya menjahit. Simple pun cantik drpd eda ni haa langsung tak pandai.
    Hehehe...

    ReplyDelete
  7. Selesai..mncapai target sudah..next target please ... ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...