Entri Terbaru

Jadi mudah berblog dengan adanya ini.


Hari tu pergi hantar printer kesayangan dekat tempat kerja dulu.
Buat hal pulak dia.
Lepas tu beli la sekali mouse ni.
Beli yang murah je kali ni.
Rm 10.00 je.
Dulu bukan tak pernah ada, ada yang mahal lagi beli.
Tapi banyak kali beli rosak je.
Tu yang tawar hati (boleh pulak tawar hati macam putus cinta je bunyinye)
Lepa stu guna tounch pad je la.
Ni pun beli sebab nak men game zombie.
Tapi bila dah pakai, best pulak.
Senang dan memudahkan dan mempercepatkan.
Murah kalau bagus tak pe puas hati, mahal tapi tak bagus buat sakit hati.

13 comments:

  1. Hahaha... ingat kan apa tadi.. huhuhu.. mmg mmudahkan

    ReplyDelete
  2. Hahaha...statement last tu btul..murah ok mmg berbaloi dr mahal2x...

    ReplyDelete
  3. Kadangkala yang kita sangka berharga itulah terbaik..dan sebaliknya namun hakikatnya yang kita pandang biasa itulah yang membuatkan hati kita senang sentiasa..amin..

    ReplyDelete
  4. Memang mudah kalau guna mouse! Arol dulu selesa guna touch pad, tapi bila sekali dah guna mouse, terus guna mouse sampai sekarang. Janggal pulak bila guna touch pad, susah nak klik-klik. Hehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan...dah dpt mouse touch pad dilupakan..huhu

      Delete
  5. akak pun suka guna mouse..touch pad tak suka..hhehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..yaya dolu-dolu suka la tounch pad..hehe

      Delete
  6. sebelum nie yaya x pernah pakai mouse ke?..pakai mouse lagi mudah

    ReplyDelete
  7. cik akak lebih suka pakai touch pad je..hihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...