Entri Terbaru

Padah bila banyak kad.

Assalamualaikum dan selamat petang. Yippi yippi ^_^ horrey. Eh lain pulak. Ni suka sebab dah lepas dua paper la ni yang rasa lega teramat sangat ni. Tinggal lagi satu je Ahad ni. Syukran2.

Tadi keluar dari dewan exam, singgah sat kat atm nak cashout. Huhu kena cashout ni nak bayar deposit rumah sewa next sem. Bila cek baki, tiba-tiba...gluuup! Telan air liur sat. "Betul ke apa aku tengok ni? Ke aku salah pandang." kan dah bermonolog sat kat depan atm yang sedang menanti lagi dua, tiga orang yang nak cashout. "ke nak tanya bang Mie ni, mana tahu dia salah bank in. Tapi semalam gambar tu betul" Yaya pun cuak dah la. Dah nak gelabah dah masa tu, nasib baik perasan yang kad bank tengah cucuk tu bukan kad bank yang nak cashout. Perasan pun sebab ada notification nak tolak RM1 sebab keluar dari bank yang berlainan. Baru sedar masa tu. SALAH AMIK KAD DAAA... Hahaha. Bikin cuak betul. Ni yang payah bila banyak kad. Nasib baik kad yang lain simpan tempat lain. Kalau tak menggagau la. THE END.

P/s: pastikan kad yang anda guna tu betul k.

Sent from my XPERIA M.

9 comments:

  1. assalamualikum yaya, banyak sangat kad, asingkan ye ^_^

    ReplyDelete
  2. jangan kad kredit je banyak.. hehe

    ReplyDelete
  3. Saya pun pernah juga jadi macam tu...memang panik, ingat ada orang sedut duit kita....

    ReplyDelete
  4. hehe tasneem pernah jadi cenggini jugak. glupppp terkezutttt, tertelan air lioq habis. hehe ketaq ketaq :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...