Entri Terbaru

Photobooth + props di hari persandinganku.


Assalamualaikum dan selamat malam.
Masa baca entry apa korang rasa?
Terkejut tak?
Hehe...tahu dah tak terkejut kan..
Tengok la apa kena dengan budak Yaya ni pun tak tahu la.
Majlis lambat lagi tapi dia dah semangat macam tinggal lagi sebulan dua je nak majlis.
Elok rancang awal, senang tak la kelam-kabut.
Lagi pun Yaya kan masih belajar lagi, jadi masa cuti ni di manfaatkan untuk memikirkan pasal majlis sanding.
Yaya nak kahwin???
Takkan u all tak tahu?
Yang follow dari dulu mungkin ada yang tahu.
Yaya terlalu muda?
Am i to young?
Okay tu lain cerita, nanti Yaya update entry lain.

Ni nak story pasal ke-excitedkan budak yaya ni.
Pasal ape?
Yaya ni sibuk je google diy untuk photobooth.
Yang pasal guestbook tu nanti fikir (minta member sponsor tapi nak hasil tangan dia)
Terasa macam teringin gak nak ada benda2 alah macam tu masa sanding nanti.
Nak buat kenangan. Tu yang dok usha google tu dari tadi.
Idea dah mencurah-curah ke ladang gandum.
Tapi Yaya tak nak order, nak buat sendiri, baru la berdouble triple puas hati kan?
Sape tak puas bila barang2 untuk persandingan dan sebagainya dia buat sendiri walau tak banyak.
Tapi di sebabkan photobooth dan pelamin merupakan dua tempat yang berbeza, Yaya nak satukan je. 
Maknanya photobooth dipelamin.
Lagi pun Yaya tak buat apa tu tepung tawar.
Pelamin tu just tok tangkap gambar je.
Nanti Yaya update proses-proses membuat props.
Hehe..




ala-ala macam ni la gamaknya..
Apa pendapat korang?


17 comments:

  1. Cun lh tue .. ^^ elok ada perancangan dr awal.. nnt dh dkt mjls xda lh pening2

    ReplyDelete
  2. Nice yaya..sentuhan dari diri sendiri beri lebih kepuasan sebenarnya..kenangan indah bila usia perkahwinan semakin lama..persediaan awal bagus yaya..bila tiba masa tidak tergesa gesa dan boleh tenangkan mwntal dan emosi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat lah rehat kan dan kurang kan buat kerja..hanya buat yang tinggal je..

      Delete
  3. best ada photo booth n props ni...zaman akk dulu takde.... cute

    ReplyDelete
  4. Plan awal is the best way..tp dulu ayut xpk byk..ap yg ad je..teringin nk bt ni amua tp xmenyempat dh..kakitgn nk membantu xramai :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..betul tu.. jadi kalau buat sikit-sikit walaupun sorg insyaAllah boleh kan ?

      Delete
  5. Masa kakak Arol kahwin hari tue, Arol buat props sendiri. Buat yang simple jek tapi puas hati bila tengok pengantin dan tetamu guna props tue. :)

    ReplyDelete
  6. best kalau ada photobooth macam ni..lagi² air tangan sendiri..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...