Entri Terbaru

Qaseh Gold ~ Membantu Pasangan Dapatkan Zuriat



Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Alhamdulillah masih lagi bernafas di muka bumi pinjaman Allah. 

Masalah sukar hamil adalah masalah yang dialami oleh semakin ramai pasangan Malaysia. Tidak semua pasangan suami isteri mendapat anak setelah berkahwin. Masalah ini mungkin berpunca dari segi pengambilan makanan, ubat-ubatan, persekitaran dan sebagainya.

Terdapat juga pasangan yang sudah berbelas tahun mendirikan rumah tangga namun tetap tiada rezeki lagi untuk mendapat zuriat. 

Hanya mereka yang pernah alami masalah susah dapat anak sahaja yang faham. Yaya faham bagaimana perasaan mereka walaupun Yaya tiada lagi pengalaman sebegini. Yaya juga wanita, mesti punya perasaan mahukan zuriat dari darah daging kita sendiri bukan? Sudah tentu semua yang berlaku adalah dengan kehendak Allah. Ada hikmah di sebalik kejadian.
Tetapi tak bermakna kita perlu akur, berserah dan berputus asa tanpa berusaha bersungguh-sungguh tanpa jemu untuk memiliki zuriat. Kita boleh berikhtiar dengan Qaseh Gold. Alhamdulillah ramai pasangan yang telah berjaya.





Kandungan ramuan yang merupakan pemakanan sunnah Rasulullah mempunyai banyak khasiat dan kelebihan yang kita semua tak jangka. Jangan mengalah sebelum mencuba.

QASEH GOLD
Dirumus dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, saffron dan air zam-zam bersama herba lain. Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa.


Qaseh Kekanda (untuk si lelaki)
Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za'faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi. Qaseh Kekanda turut menggabungkan herba khusus untuk lelaki iaitu guarana, ashwaganda dan tribulus. 

Memudahkan pengambilan makanan sunnah. ^_^ Kalau ada sedara-mara, sahabat handai, jiran tetangga atau sesiapa sahaja yang mempunyai masalah sebegini, kongsikan qaseh dengan mereka. Jika kita tak mampu sekurang-kurangnya kita membantu walaupun sedikit dengan hanya memberitahu.

Nak tahu lebih lanjut?
sila PM atau INBOX Yaya.
sms/whatsapp : 016-3348239


P/S : tuh jangan lupa klik button share.

9 comments:

  1. lumrah perkhawinan, nak kan zuriat :)
    nak cahaya mata dari darah daging sendiri

    ReplyDelete
  2. Terbaik la.... produk yg bkesan!!

    ReplyDelete
  3. singgah kat sini, kalau sudi datanglah ke SYOKBAH.com balik ye :))))

    Tonton ONLINE episode terbaru Ariana Rose

    Ariana Rose Episode 11 - http://syokbah.com/ariana-rose-episode-11/

    ReplyDelete
  4. assalam...

    yaya, nnt kita continue cit cat kat wasap naaa...ptg semlm bz sket, dgn nak check home work anak, dgn nak msk utk dinner...kalott....akak free nnt kita sembang len pasai produk yg akak tanya semlm...in sha allah, akak nak beli nie..

    ReplyDelete
  5. Silahkan kunjungi WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  6. betul... usaha lah diiringi doa...selagi Allah belum kasi sabar lah tunggu

    ReplyDelete
  7. as salam wbt cik yaya...

    saya sudah satu tahun mendirikan rumah tangga. namun masih belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata. apabila pergi ke klinik untuk membuat rawatan, doktor syorkan selepas dua tahun baru boleh membuat rawatan. walhal, saya dan suami teringin sgt menimang cahaya mata dan usia kami sudah jejak 30an. cycle period saya pula normal setiap bulan. cuma simdrom PMS memang agak teruk setiap bulan. pemeriksaan scan untuk cyst telah pun dibuat dan saya didapati tidak menghidap cyst. mohon cadangan dan pendapat yang sejujurnya apa yang harus saya dan suami lakukan.. wallahuallam.. sekian terima kasih...

    www.szcorner.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...